Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Turcijas "Petkim Spor" neļauj PAOK sasniegt Čempionu līgas pamatturnīru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Turcijas "Petkim Spor" neļauj PAOK sasniegt Čempionu līgas pamatturnīru
Turcijas "Petkim Spor" pēc tikšanas FIBA Čempionu līgas pamatturnīrā. Foto: FIBA

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā notiekošo FIBA Čempionu līgas kvalifikāciju "izgājušas" šīs valsts komanda "Petkim Spor" un Portugāles spēcīgākā vienība Lisabonas "Benfica".

Latvijas valstsvienības basketbolista Kristera Zorika iepriekšējās sezonas klubs "Petkim Spor" atguvās pēc nesekmīgas pirmās ceturtdaļas (12:22), kā arī jaudīgi nospēlēja pēdējā desmitminūtē, ar 79:69 pārspējot Saloniku PAOK.

Uzvarētāju labā 19 punkti un desmit atlēkušās bumbas Braisonam Viljamsam.

"Petkim Spor" grupā sacentīsies pret titula pašreizējo glabātāju Malagas "Unicaja", kā arī Ostendes un Ščecinas vienībām.

Savukārt grupā ar Mārča Šteinberga pārstāvēto Manresu, Artūra Strautiņa Tortonas "Derthona" un FIBA Eiropas kausa uzvarētāju Kemnicas "Niners" nokļuvusi "Benfica", kura ar 91:85 uzveica Fribūras "Olympic" no Šveices.

Portugāles kluba panākumu ar 24 punktiem, septiņām rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām kaldināja amerikānis Ahmāds Rorijs.

Šodien par tikšanu pamatturnīrā spēkosies čehu Nimburkas un Tallinas "Kalev"/"Cramo" (Anrijs Miška), kā arī Bonnas "Telekom Baskets" un Sasāri "Dinamo" vienības. Vācijas un Itālijas klubu duelī noskaidrosies tā, kura jau 1. oktobrī Rīgā spēlēs pret VEF.

Sacensību vietne:
https://www.championsleague.basketb...