Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Real'' izvirzās līderpozīcijās

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Real'' izvirzās līderpozīcijās
Foto: euroleague.net

Pateicoties uzvarai savās mājās pār Pireju ''Olympiacos'' (80:70), Spānijas čempioni Madrides ''Real'' izvirzījušies ULEB Eirolīgas F apakšgrupas līderpozīcijās.

Spēle iesākās ar pamatīgu tālmetienu apšaudi Madrides kluba izpildījumā - ik pa laikam precīzi bija Mumbrū, Buloks un Tunceri, kas ļāva mājiniekiem izvirzīties vadībā ar 18:4. Neilgi pirms puslaika beigām, pateicoties Lina Grīra un Kvintela Vudsa precīzajiem uzbrukumiem, ''Olympiacos'' nedaudz pietuvojās saviem pretiniekiem (33:38), taču tad sekoja pārliecinoša ''Real'' atbilde (karavānas priekšgalā atkal bija Mumbrū un Tunceri). Rezultāts pēc 20 nospēlētām minūtēm 45:35 par labu spāņiem.

Grieķi otrajā puslaikā manāmi uzlaboja savu sniegumu aizsardzībā, kas divas minūtes līdz mača beigām ļāva sadeldēt pretinieku pārsvaru līdz pieciem punktiem (72:67). Arī šoreiz šo izrāvienu apslāpēja kāds no Madrides komandas, šoreiz tas bija Buloks, kurš ar precīziem soda metieniem un svarīgu tālmetienu palīdzēja komandai izcīnīt otro uzvaru tikpat mačos - 80:70.

Spānijas klubam 19 punktus guva Alekss Mumbrū, bet zaudētāju rindās Lins Grīrs atzīmējās ar 15 ačiem. Šis bija ''Real'' otrais panākums divās spēlēs, kas G Spānijas vienību ierindo 1. vietā. Situācija Grieķijas klubam ir daudz nepateicīgāka - divas neveiksmes tikpat mačos, un pēdējā vieta savā apakšgrupā.

Spēles protokols pieejams šeit.

F apakšgrupa.
1. Real 2 0
2. Žalgiris 1 1
3. Maccabi 1 1
4. Olympiacos 0 2
Vieta, komanda, uzvaras, zaudējumi.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net