Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" sāks Eirolīgas cīņas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Žalgiris" sāks Eirolīgas cīņas
Mants Kalnietis
Foto: Digitale/Scanpix

Šovakar ar sešām spēlēm noslēgsies ULEB Eirolīgas 1. kārta. Potenciāli saistošākās varētu būt A grupas spēles starp Kauņas "Žalgiri" un Belgradas "Partizan", kā arī "Caja Laboral" tikšanās ar "Maccabi Electra".

A grupas ievadā vakar "Khimki" ar 82:76 apspēlēja pagājušajā nedēļā Rīgā redzēto Gdiņas "Asseco Prokom", bet šovakar kārta pirmās spēles aizvadīt pārējām četrām komandām. Latvijas publikai, iespējams, saistošākā varētu būt spēle Kauņā, kur vietējais "Žalgiris" uzņems Belgradas "Partizan". Šī spēle sāksies plkst. 19:45.

"Partizan" pagājušajā sezonā tika līdz Eirolīgas "Final Four" turnīram, kurā pusfinālā sīvā cīņā ar 80:83 piekāpās Pirejas "Olympiacos", bet šogad ir gatava jauniem panākumiem, tiesa, ar atjauninātu sastāvu. Jāsāk Kauņā, kur basketbola tradīcijas ne mazākas par tām, kas Belgradā. Serbu galvenais treneris Vladimirs Jovanovičs sagaida grūtu spēli: "Zinu, ka "Žalgirim" pagājušais gads bija neveiksmīgs, tāpēc šogad viņi būs labāk sagatavojušies, noteikti gaidām grūtu maču. Mums trūkst pieredzes šāda līmeņa sacensībās, jo esam jauna komanda. Tikai trim basketbolistiem ir Eirolīgas pieredze. Šogad liekam uzsvaru uz gados jauniem basketbolistiem, kuriem katra spēle būs liela pieredze."

A grupā šodien vēl viens mačs. Vitorijas "Caja Laboral" savās mājās uzņems Telavivas "Maccabi Electra". Favorīti spāņi, tiesa, tas jāapliecina laukumā. Domājams, izraēliešiem būs kas iebilstams šajā sakarā. Deivida Blata vadītajam "Maccabi" sastāvs, kā ierasts, nokomplektēts atbilstoši Eirolīgas prasībām, atliek gaidīt rezultātus. "Caja" ir ļoti laba komanda, it īpaši savā laukumā. Ceram šajā spēlē būt iespējami labākajā formā," pirms spēles Vitorijā teicis Blats, kurš nav īpašā sajūsmā par to, ka pret spāņiem jāspēlē jau pirmajā mačā.

Eirolīga, 21. oktobris

GLaiksSpēle
A19:45Žalgiris – Partizan Belgrade
A21:30Caja Laboral – Maccabi Electra
B21:45Unicaja – Spirou Charleroi
C21:45Regal Barcelona – Cibona Zagreb
C22:00Montepaschi Siena – Chole Basket
D19:15CSKA Moscow – Armani Jeans Milano
D21:45Power Electronics – Panathinaikos

Izmantotie resursi:
euroleague.net
krepsinis.et

  +2 [+] [-]

, 2010-10-21 12:12, pirms 14 gadiem
atvainojos par stulbu jautajumu bet bbl nespeleee ne rytas ne zalgiris ??????

jo tabulaa kkaa neredzu ...

veelreiz atvainojos par stulbu jautajumu vnk interesee

  +2 [+] [-]

, 2010-10-21 12:28, pirms 14 gadiem
number33 rakstīja: atvainojos par stulbu jautajumu bet bbl nespeleee ne rytas ne zalgiris ??????

jo tabulaa kkaa neredzu ...

veelreiz atvainojos par stulbu jautajumu vnk interesee
Rytas,Žalgiris iesaistīsies no pleijofiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-21 14:34, pirms 14 gadiem
Nu ar shaadu sastaavu stabili jaaiekļuust top16.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-21 19:44, pirms 14 gadiem
vai netā var kaut kur redzēt