Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Zavackas: "Rokas nenolaidām un cīnījāmies līdz galam"

Jānis Celmiņš

Zavackas: "Rokas nenolaidām un cīnījāmies līdz galam"
Donatas Zavackas
Foto: vefriga.com

"Aizvadījām lielisku spēli un izcīnījām svarīgu uzvaru. Spēle bija ļoti līdzīga, taču mēs pratām nospēlēt kā komanda," pēc lieliskās uzvaras Eiropas kausa “Last 16” kārtas izbraukuma spēlē pār Čehijas čempioniem "ČEZ Nymburk" sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda viens no pēdējiem "VEF Rīga" kluba jaunieguvumiem Donatas Zavackas.

Basketbola klubs "VEF Rīga" otrdien, 21. februārī, Eiropas kausa “Last 16” kārtas izbraukuma spēlē pēdējā pamatlaika minūtē atspēlēja četru punktu deficītu, pagarinājumā uzvarēja Čehijas čempionus "ČEZ Nymburk" – 84:81. Uzvarētāju rindās astoņi punkti un 11 atlēkušās bumbas lietuvieša Donata Zavacka rēķinā.

Pēc mača viņš atskatījās uz aizvadīto spēli un pauda prieku par izcīnīto uzvaru. „Ļoti stabili aizvadījām visas 40 spēles minūtes. Lai gan vēl mača pamatlaika beigās bijām iedzinējos, pratām saņemties un izcīnīt grūtu uzvaru. Nenolaidām rokas un cīnījāmies līdz galam,” pauda Zavackas, piebilstot, ka komanda uz Čehiju devusies ar mērķi izcīnīt uzvaru. 11 punktu pārsvars nav bijis galvenais uzdevums šajā mačā. „Uzvara ir uzvara un tagad jākoncentrējas nākamās nedēļas spēlei Rīgā,” teica lietuviešu basketbolists.

Viņaprāt galvenais, kas izšķīris šī mača likteni par labu VEF komandai bijis raksturs un spēlētāju parādītā attieksme. „Grūtos brīžos nospēlējām kā komanda. Ticējām viens otram, centāmies palīdzēt un cīnījāmies līdz galam,” teica Zavackas.

 +12 [+] [-]

, 2012-02-21 23:20, pirms 12 gadiem
Tieši tā galvenais kad nenolaida rokas un ticēja ka var uzvarēt Malači vefs

  +1 [+] [-]

, 2012-02-21 23:25, pirms 12 gadiem
Galvenais bija 4 sodiņi un pie tā es arī palikšu.

  +4 [+] [-]

, 2012-02-21 23:51, pirms 12 gadiem
Zavackas labs papildinājums, kad Janičenoks būs uz kājām Vennem vispaar mazs spēles laiks būs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-22 12:09, pirms 12 gadiem
Bertāns tāpat vakar bija Monstrs! 2 reizes bija Play of the year!