Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Hakets atrādīsies "Knicks", Rodrigess vēlas atgriezties NBA

Andrejs Siliņš

Hakets atrādīsies "Knicks", Rodrigess vēlas atgriezties NBA
Serhio Rodrigess
Foto: AFP/Scanpix

Itāliešu aizsargs Daniels Hakets, kurš pirms dažām dienām pārtrauca līgumu ar Milānas "EA7 Emporio Armani", mēģinās pierādīt savu lietderību Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubam Ņujorkas "Knicks". Pāri okeānam plāno doties arī spāņu saspēles vadītājs Serhio Rodrigess.

27 gadus vecais Hakets neizmantoja iespēju pārtraukt līgumu ar Milānu NBA kluba piedāvājuma gadījumā, taču tieši NBA ir vieta, kur spēlētājs vēlas turpināt karjeru. Iepriekš vēstīts, ka interesi par spēlētāju izrāda Dalasas "Mavericks", bet tā nav vienīgā komanda. 198 centimetrus garais Hakets, kurš savulaik trīs sezonas pavadīja koledžu basketbolā, dosies atrādīties Ņujorkas "Knicks" komandai.

Savukārt 29 gadus vecais spāņu saspēles vadītājs Serhio Rodrigess, kurš pēdējās piecas sezonas pavadīja Madrides "Real" rindās, ir gatavs atgriezties NBA. 2006. gadā ar 27. numuru Rodrigesu draftēja "Suns", bet aizmainīja uz "Trail Blazers". Aiz okeāna Rodrigess pavadīja četras sezonas, pārstāvot gan "Trail Blazers", gan "Kings" un "Knicks" vienībās.

191 centimetru garais un 80 kilogramus smagais Rodrigess šosezon izcīnīja pirmo Eirolīgas čempiontitulu karjerā, palīdzot "Real" ar vidēji 11,1 punktu un 5,1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

  -1 [+] [-]

, 2015-06-20 15:45, pirms 9 gadiem
Katru dienu man liekas šitie murgainie raksti, kurš kur laiž atrādīties.