Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jasikēvičs atsaka "Lietuvos Rytas"

Jasikēvičs atsaka "Lietuvos Rytas"
Šarūns Jasikēvičs.
Foto: ''Lietuvos Rytas''

Lietuvas basketbola klubs Viļņas "Lietuvos Rytas" turpina meklēt saspēles vadītāju, bet pagaidām ar kāda spēlētāju atrašanu nav veicies. "Lietuvos Rytas" klubam atteicis arī Šarūns Jasikēvičs.

Pagājušajā nedēļā "Lietuvos Rytas" palika bez pamatsastāva saspēles vadītāja Džerija Džonsona, kurš savainojuma dēļ nespēlēs vismaz nākamās sešas vai septiņas nedēļas. Jau rītdien "Lietuvos Rytas" aizvadīs pirmo Eirolīgas spēli, tiekoties ar Stambulas "Fenerbahce", tāpēc ar steigu tiek meklēts pastiprinājums saspēles vadītāja pozīcijā. "Lietuvos Rytas" klubs bija izteicis piedāvājumu 34 gadus vecajam saspēles vadītājam Šarūnam Jasikēvičam, kurš gan atteicis Viļņai. Iepriekš par Jasikēviču interesējās arī Kauņas "Žalgiris", taču pagaidām šis lietuviešu basketbolists joprojām ir bez kluba.

Kā atklājis "Lietuvos Rytas" vadības pārstāvis Jons Vainausks, jau tagad esot noskatīti citi kandidāti, ar kuriem notiek pārrunas. Iespējams, jau nedēļas nogalē Viļņā ieradīsies kāds saspēles vadītājs, atklājis Vainausks.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt / Naujienos

  -2 [+] [-]

, 2010-10-19 11:33, pirms 14 gadiem
Iespējams, jau nedēļas nogalē Viļņā ieradīsies kāds saspēles vadītājs, atklājis Vainausks.
------------
kā tur ar Armandu, ar to kas vēl bez kluba?

  +3 [+] [-]

, 2010-10-19 11:55, pirms 14 gadiem
shitaa rakstīja: Iespējams, jau nedēļas nogalē Viļņā ieradīsies kāds saspēles vadītājs, atklājis Vainausks.
------------
kā tur ar Armandu, ar to kas vēl bez kluba?
nedomāju,ka viņš būtu labākais kandidāts saspēles vadītāja pozīcijai..

     [+] [-]

, 2010-10-19 17:06, pirms 14 gadiem
Pasaki zalgirim ja