Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Apsveicu Sergeju Panovu ar paveikto darbu!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "Apsveicu Sergeju Panovu ar paveikto darbu!"
Ainars Bagatskis un Sergejs Panovs
Foto: Nizhny Novgorod

"Mums neizdevās labs sākums. Taču parādījām, ar ko esam slaveni – mēs cīnāmies līdz galam. Ceru, ka līdzjutēji šovakar izbaudīja izrādi un ieradīsies atkal," izcīnot pirmo uzvaru Eirolīgā, teica basketbola kluba "Nizhny Novgorod" kapteinis Semjons Antonovs.

Ainars Bagatskis, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris

“Pirmkārt, vēlos apsveikt visu pilsētu un personīgi Sergeju Panovu par lielo darbu, kas paveikts aizvadītajos gados. Tā bija vēsturiska spēle Ņižņijnovgorodai. Mēs sākām cīņu tiešām slikti, taču pratām nomierināties un turpinājumā spēlējām savu spēli. Beigās atkal sanervozējāmies. Te ir Eirolīga, te uzvar pieredze.”

Artjoms Parahovskis, "Nizhny Novgorod" centra spēlētājs

“Šis bija aizraujošs vakars visai komandai, jo pirmo reizi piedalījāmies Eirolīgas spēlē. Sākumā izskatījāmies briesmīgi, pieļāvām daudz kļūdu. Sākot no otrās ceturtdaļas, spēlējām kā komanda, izmantojām mūsu stiprās puses un beigās pierādījām, ka varam cīnīties šajā līmenī.”

Semjons Antonovs, "Nizhny Novgorod" kapteinis

“Izcīnījām vēsturisku uzvaru. Mēs nogājām garu ceļu, lai līdz tai tiktu. Mums neizdevās labs sākums. Taču parādījām, ar ko esam slaveni – mēs cīnāmies līdz galam. Ceru, ka līdzjutēji šovakar izbaudīja izrādi un ieradīsies atkal.”

Romeo Zaketi, "Dinamo Sassari" galvenais treneris

“Šajā sezonas posmā katrā spēlē ir kāpumi un kritumi. Sākām labi, bijām agresīvi, taču mums vēl jāiemācās, kā uzvarēt šādā spēlē. Šajā spēlē ieguvām lielisku pieredzi.”

Miroslavs Todičs, "Dinamo Sassari" spēlētājs

“Sākums izdevās, taču radās problēmas pret “pick-and-roll” aizsardzību. Teilors Ročestijs mūs pamatīgi sāpināja. Ceram, ka nākamajā nedēļā spēlēsim labāk, tas arī viss.”

Izmantotie resursi:
Nizhny Novgorod vs. Dinamo Banco di Sardegna...!quotes