Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Andorieši un Utenas "Juventus" turpina cīņu par tikšanu "VEF Rīga" ČL grupā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Andorieši un Utenas "Juventus" turpina cīņu par tikšanu "VEF Rīga" ČL grupā
Foto: Bàsquet Club Andorra

FIBA Čempionu līgas kvalifikācijā Turcijā šovakar panākumi Kosovas, Slovākijas, Andoras (Spānijas) un Lietuvas komandām.

Latvijas čempionvienībai "VEF Rīgai", kā arī Atēnu AEK un Ramatganas "Maccabi Ironi" nozīmīgajā ceturtajā kvalifikācijas miniturnīrā Spānijas ACB līgu pārstāvošā Andoras la Veljas "MoraBanc" ar 91:73 apspēlēja Antverpenes "Giants". 19 punkti un sešas atlēkušās bumbas gvinejiešu izcelsmes Francijas basketbolistam Sekū Dumbujam, kurš laukumā pabija 17 ar pusi minūtes.

Citā šī zara pirmās kārtas spēlē Utenas "Juventus" pēc pirmā puslaika bija iedzinējos ar 37:45, bet beigās ar 87:84 pieveica iepriekšējā sezonā Adrijas līgas otrajā divīzijā triumfējušo un ceļazīmi uz augstāko divīziju nopelnījušo Suboticas "Spartak", kura Serbijas meistarsacīkstēs pat nesasniedza labāko piecinieku. Lietuvas līgas ceturtdaļfinālistes labā 23 punkti, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Lenardam Torpam, bet Suboticas komandā 25 punkti citam amerikānim Devonam Deinielsam.

Kvalifikācijas pusfinālā andorieši spēkosies pret Bonnas "Telekom Baskets", bet Utenas klubam duelis pret Sasāri "Dinamo".

Zarā, kur norit cīņa par tikšanu grupā, kurā ielozētas Stambulas "Galatasaray", Patras "Promitheas" un Vehtas "Rasta" no Vācijas, Kosovas čempione Mitrovicas "Trepça" ar 82:79 uzveica Strovolosas "Keravnos" no Kipras, kā arī Slovākijas spēcīgākais klubs Levices "Patrioti" ar 111:97 sakāva Gruzijas "Kutaisi 2010".

Pusfinālā Kosovas komandu eksaminēs Čehijas "Nymburk", bet pret Levices vienību spēkosies Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Sacensību vietne:
https://www.championsleague.basketb...



     [+] [-]

, 14:49, pirms 8 stundām
Virsraksts skan ļoti nesaprotami.