Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA Toskānā piekāpjas "Montepaschi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

CSKA Toskānā piekāpjas "Montepaschi"
Etore Mesina
Foto: Scanpix

2008. gada ULEB Eirolīgas čempioni, Maskavas CSKA basketbolisti, piedzīvojuši pirmo zaudējumu pārbaudes spēlēs, treniņnometnē Itālijā piekāpjoties divkārtējiem valsts čempioniem Sjēnas "Montepaschi" ar rezultātu 54:72.

Simones Pjanidžāni vadītā Sjēna savā grozā ļāva iemest tikai 54 punktus, turklāt piespieda pretinieku 25 reizes kļūdīties. Pirms noslēdzošās ceturtdaļas Itālijas komandai bija astoņu punktu pārsvars, taču pēdējo ceturtdaļu laukuma saimnieki uzvarēja ar 20:10. Itālijas kluba rindās ar 21 puntu izcēlās Makintairs, savukārt viesiem pa 13 punktiem savāca Lengdons un Lorbeks.

Armijnieku treneris Etore Mesina uzskata, ka viss notiek pēc plāna. "Saņēmām rezultātu, kuru gaidījām. Pilnīgi noteikti. Jo Sjēna treniņus sāka 20 dienas ātrāk un tāpēc šobrīd ir daudz labākā fiziskajā kondīcijā. Tomēr esmu apmierināts, kā spēlējām sākumā. Trīs ceturtdaļas turējām Sjēnu nelielā attālumā, spēle bija gandrīz līdzīga. Beigās mani padotie nogura, to varēja redzēt. Esmu norūpējies par Morisa, Smodiša, Hrjapas un Savrasenko savainojumiem. 25 kļūdas? Spēlētājiem pēc fiziskajām slodzēm bija grūti noturēties kājās." Nākamnedēļ CSKA piedalīsies Gomeļska kausa izcīņā.

Divas citas Krievijas Superlīgas komandas Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburgas "Spartak" aizvadīja pirmo no divām pārbaudes spēlēm. Deivida Blata vadītie dinamieši, kurus novembrī redzēsim Rīgā, sacenšoties ar "Barons/LMT", cieta zaudējumu, bet sestdien mēģinās revanšēties.

CSKA sieviešu komanda, kuru vada Gundars Vētra, arī uzsākusi gatavošanos jaunajai Krievijas Superlīgas un FIBA Eirolīgas sezonai, kuras sāksies attiecīgi 10. un 15. oktobrī. Jau 22. oktobrī CSKA redzēsim Rīgā, FIBA Eirolīgas otrās kārtas spēlē sacenšoties ar "TTT Rīga".

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 21:46, pirms 16 gadiem
Lieki piebilst, ka spēle notika jau pirms aptuveni 24 stundām

  -1 [+] [-]

, 2008-09-18 22:05, pirms 16 gadiem
Makintairs izskatās būs atkal vilcējspēks Montepaskī.