Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" neturpina sadarbību ar Žagara pozīcijā spēlējošo Madaru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Fenerbahce" neturpina sadarbību ar Žagara pozīcijā spēlējošo Madaru
Jams Madars. Foto: Fenerbahce Basketbol

LETA. Turcijas basketbola komanda Stambulas "Fenerbahce" otrdien paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar izraēlieti Jamu Madaru, kurš tāpat kā klubam piederošais latvietis Artūrs Žagars spēlē saspēles vadītāja pozīcijā.

Iepriekš tika ziņots, ka par 23 gadus veco basketbolistu interesi izrāda Telavivas "Maccabi" un Minhenes "Bayern".

Šajā sezonā Madars ULEB Eirolīgā 30 mačos vidēji 13 minūtēs guva 4,3 punktus, atdeva 2,0 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 1,2 atlēkušās bumbas. Turcijas meistarsacīkstēs viņš 18 cīņās caurmērā 25 minūtēs guva 11,2 punktus, atdeva 6,3 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas.

Astoņus mēnešus par Žagaru jaunākais Madars pērn, pārstāvot Belgradas "Partizan", tika atzīts par ULEB Eirolīgas uzlecošo zvaigzni. 2020.gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā viņu ar 47.numuru izraudzījās Bostonas "Celtics".

Pēc Pasaules kausa finālturnīra Žagars septembrī noslēdza trīs gadu līgumu ar "Fenerbahce", bet šosezon viņš bija īrē Viļņas "Wolves" komandā.

Iepriekšējo divu sezonu "Fenerbahce" saspēles vadītājs Niks Kalatess parakstījis divu gadu līgumu ar Francijas basketbola klubu "Monaco". Tāpat klubā nepaliks šosezon traumas dēļ nespēlējušais Rauls Netu.

Veids Boldvins pametīs Telavivas ''Maccabi'' un varētu pievienoties tieši ''Fenerbahce'', bet ''Partizan'' kapteinis Kevins Panters no Belgradas, visticamāk, pārcelsies uz Barselonu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-06-18 15:22, pirms nedēļas
Jakubaiti piesaistīs…