Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vembanjama Francijas čempionātā nosmeļ piecas individuālās balvas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vembanjama Francijas čempionātā nosmeļ piecas individuālās balvas
Viktors Vembanjama. Foto: AFP/Scanpix

Francijas basketbola supertalants Viktors Vembanjama ticis pie pieciem individuālajiem apbalvojumiem ''Pro A'' čempionātā.

19 gadus vecais francūzis ''Pro A'' regulārajā sezonā vidēji izcēlās ar 21,6 punktiem, 10,4 atlēkušajām bumbām, 2,4 rezultatīvām piespēlēm un 3,0 bloķētiem metieniem. 225 centimetrus garais basketbolists piedalījās visās 34 pamatturnīra spēlēs, palīdzot ''Metropolitans 92'' ierindoties otrajā vietā ar 23 uzvarām un 11 neveiksmēm.

Gaidāmā NBA drafta potenciālais pirmais numurs par savu sniegumu tika atalgots ar sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, labākā jaunā spēlētāja titulu, labākā punktu guvēja balvu, labākā aizsardzības spēlētāja un labākā bloķētāja apbalvojumiem.

Tāpat Vembanjama tika iekļauts Francijas ''Pro A'' čempionāta pirmajā pieciniekā. Bez talantīgā francūža pirmajā pieciniekā iekļauts arī Lemānas kluba aizsargs Mets Morgans, Vilerbānas ASVEL basketbolists Nando De Kolo, ''Roanne'' uzbrucējs Ronalds Māršs un izkritušās ''Pau Orthez'' zimbabviešu centrs Vitaliss Čikoko.

Izmantotie resursi:
https://www.lnb.fr/elite/

     [+] [-]

, 2023-05-18 12:28, pirms 11 mēnešiem
Kāds zinošāks varētu iekomentēt par to labākā aizsardzības spēlētāja balvu. Iedeva jo tiktiešām labs, vai jo vienk garš? Sez sākumā pāris spēles redzēju, nu nemaniju baigo kapiņu no viņa aizsardzībā, tik cik uz augumu kko nobloķē, bumbas ar paņem uz auguma rēķina…

     [+] [-]

, 2023-05-18 12:44, pirms 11 mēnešiem
andzis rakstīja: Kāds zinošāks varētu iekomentēt par to labākā aizsardzības spēlētāja balvu. Iedeva jo tiktiešām labs, vai jo vienk garš? Sez sākumā pāris spēles redzēju, nu nemaniju baigo kapiņu no viņa aizsardzībā, tik cik uz augumu kko nobloķē, bumbas ar paņem uz auguma rēķina…
Vismaz Eiropā spēj bez īpašām problēmām aizsardzībā mainīties pret aizsargiem un būt sekmīgs šādos dueļos. Pateicoties garajām rokām un veiklībai, ārkārtīgi labi traucē pretinieku metienus ne tikai groza tuvumā. Tam visam klāt, protams, nāk izcilā groza sargāšana un metienu bloķēšana apakšā.