Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: ""Žalgiris" mūs nokautēja pirmajā ceturtdaļā"

Butauts: ""Žalgiris" mūs nokautēja pirmajā ceturtdaļā"
Foto: 15min.lt

Pēc svētdien notikušās VTB līgas spēles Lietuvas pilsētā Kauņā, kurā vietējais "Žalgiris" apspēlēja Latvijas čempionus "VEF Rīgu" ar 93:56, viesu komandas galvenais treneris Ramūns Butauts atzina, ka izšķiroša bijusi pirmā ceturtdaļa.

"""Žalgiris" šodien parādīja, ka viņi ir daudz vairāk pelnījuši spēlēt "play-off" kā mēs," pēc piedzīvotā zaudējuma Kauņā atzina "VEF Rīgas" galvenais treneris Ramūns Butauts. "Grūti runāt pēc šādas spēles, kura zaudēta ar gandrīz 40 punktiem... "Žalgiris" parādīja raksturu, kā arī to, ka ir Eirolīgas līmeņa komanda. Viņi mūs nokautēja pirmajā ceturtdaļā. Ja otrajā puslaikā parādījās kaut nelielas cerības, tad ātri vien tās tika izdzēstas. Nemeklēšu attaisnojumus, jo vienkārši neesam nopelnījuši spēlēt "play-off"."

Uzvarētāju komandas galvenais treneris Aleksandrs Trifunovičs pauda gandarījuma ar savu spēlētāju noskaņošanas spēlei, kas ļāvis gūt pārliecinošo uzvaru. "Esmu priecīgs par to, kā noskaņojāmies un nospēlējam šo spēli, zinot vērā tās nozīmi - uzvarētājs tiek tālāk, zaudētājs izkrīt. Atskaitot īsus brīžus otrajā ceturtdaļā, domāju, ka pārējo spēles daļu diktējām notikumus laukumā. Labi bija tas, ka viss sākās no aizsardzības, kas pavēra iespējas uzbrukumā, kur tikām pie daudziem brīviem metieniem. Uzskatu, ka mēs patiešām esam pelnījuši spēlēt "play-off", kuros dosimies ar labām emocijām."

"Žalgira" spēka uzbrucējs Pauļus Jankūns arī pauda apmierinātību ar gūto uzvaru šajā spēlē. "Spēle bija izšķiroša, jo zinājām, ka zaudēja gadījumā VTB līgas sezona mums beigtos. Pienācīgi sagatavojāmies spēlei, kurā motivācijas netrūka. Šosezon esam spēlējuši pietiekami viļņveidīgi, tāpēc ceru, ka beidzot kļūsim arvien stabilāki," tā Jankūns, kurš bija rezultatīvākais spēlē ar 21 gūto punktu.

Izmantotie resursi:
Čia gyvena krepšinis, čia krepšinio namai -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-03-18 22:24, pirms 12 gadiem
eh..kad leišiem viss iet no rokas,tad ir grūti cerēt uz līdzvērtīgu spēli var redzet eirolīgas rūdijumu šodien laukumā tikās dažādu līmeņu komandas VEF ir laba komanda savā laukumā,bet patiesais komandas spēks parādas izbraukuma spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-03-18 22:47, pirms 12 gadiem
bez variantiem bij diemzeel. uzvarēt varējām cerēt ja Žalgiris švaki nospēlētu un mēs praktiski perfekti, bet viss bij otrādāk..nu žēl bet ko vairs, viss bij tā kā tam bij jābūt,tas ka kādreiz jau Žalgiris no sezonas sākuma bedres tiks ārā bij skaidrs.(VEF uzvara Rīgā).šitas jau bij īstais Žalgiris.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-18 23:44, pirms 12 gadiem
Butauts kautkā nevelk vairāk, Vefam jaunu treneri pēc sezonas

  +4 [+] [-]

, 2012-03-19 00:38, pirms 12 gadiem
Butautas,brauc mājās,jo nevajag izgāzt vēl atlikušo sezonas daļu BBL un LBL...ka nesanāk tā,ka BBL netiek vefs final 4 un LBL paliek otrie,interesanti,kur tad Butautas strādātu nākošajā sezonā?

     [+] [-]

, 2012-03-19 01:31, pirms 12 gadiem
Marius rakstīja: jomajo, Butaut, jums vajadzēja būt vairāk gataviem uz šādu spēli. taču bija zināms ka Žalgiris spēlēs uz pilniem apgriezieniem
dziivee viss nenotiek taka rocky filmaas

  +2 [+] [-]

, 2012-03-19 08:17, pirms 12 gadiem
Buļs vakar arī teica, ka spēli nevar uzvarēt 1.ceturtdaļā, bet to var zaudēt 1.ceturtdaļā.