Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Cantu" uzvar, Dukulis paliek rezervē

Andrejs Siliņš

"Cantu" uzvar, Dukulis paliek rezervē
Edmunds Dukulis
Foto: FIBA Europe

18 gadus vecā Latvijas basketbolista pārstāvētā itāliešu "Bennet Cantu" vienība otrdienas vakarā savā laukumā ar uzvaru sāka ULEB Eirokausa izcīņu, ar rezultātu 72:57 apspēlējot "Panellinios" no Grieķijas.

Dukulis gan šajā mačā laukumā tā arī nedevās, tāpat kā viņa itāliešu vienaudzis Džiakomo Maspero. Kā zināms, šajā sezonā Dukulim vairāk uzmanības jāpievērš treniņiem un galvenokārt jāpārstāv kluba U-19 komanda. Lai gan spēles rezultāts par to neliecina, 30 minūtes laukumā risinājās diezgan līdzīga un vien noslēdzošajā ceturtdaļā "Cantu" veica izšķirošo izrāvienu (20:9).

Rezultatīvākais itāliešiem ar 17 gūtajiem punktiem bija beļģu aizsargs Džonatans Tabu, bet pieredzējušais Nikolass Macarino pievienoja 12 punktus un trīs rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem slovēņu aizsargs Samo Udrihs vienīgais guva vairāk nekā astoņus punktus - 15.

Vēl Dukuļa "Bennet Cantu" pārstāvētajā E grupā ir turku "Galasataray" un holandiešu "GasTerra Flames", kuru savstarpējais mačs šovakar noslēdzās ar turku minimālu panākumu - 66:65. Nākamo spēli Eirokausā Kantu klubs aizvadīs 23. novembrī Turcijā.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup