Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pārkāpums pret Žagaru izprovocē asumus ''Fenerbahce'' grūtā uzvara Berlīnē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pārkāpums pret Žagaru izprovocē asumus ''Fenerbahce'' grūtā uzvara Berlīnē
Artūrs Žagars. Foto: Fenerbahce Beko

ULEB Eirolīgas ceturtajā kārtā pie sarežģītas uzvaras Berlīnē tika Artūra Žagara pārstāvētā Stambulas ''Fenerbahce'', kas ''Uber'' arēnā ar 78:71 apspēlēja vietējo ''Alba'', tiekot pie trešās uzvaras četrās cīņās.

Artūrs Žagars mačā iesaistījās no rezervistu soliņa un nospēlēja 17:20 minūtes, kuru laikā iekrāja piecus punktus (3p. 1/3, s.m. 2/2), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, savāca divas atlēkušās bumbas, pārtvēra bumbu, trīsreiz kļūdījās, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes un iekrāja lietderības koeficientu astoņi.

• Teju visas pirmās desmit spēles minūtes vadībā atradās albatrosi, uz brīdi iekrājot pat septiņu punktu pārsvaru.

• Līdz pārtraukumam septiņu punktu vadību izdevās iekrāt ''Fenerbahce'', un vēlāk trešajā ceturksnī pārsvars tika palielināts arī līdz 11 punktiem, taču tālāk mājinieki viesus neatlaida.

• Neliels izrāviens noslēdzošajā ceturksnī ''Alba'' ļāva pietuvoties sešu punktu atstatumā, bet pēc Šarūna Jasikēviča pieprasītā minūtes pārtraukuma Fener atguva spēles pavedienu – Melli un Heiza-Deivisa trejači atgrieza divciparu pārsvaru.

• Pēdējā minūtē ''Alba'' spēka uzbrucējs Tims Šnaiders rupji apturēja ieskrējušos Žagaru, uz ko asi reaģēja ''Fenerbahce'' līderis Naidžels Heizs-Deiviss. Vācietim netika piešķirts nesportisks pārkāpums, bet turku kluba amerikānis tika sodīts ar nesportisko pārkāpumu.

• ''Fenerbahce'' izcīnīja trešo uzvaru četrās aizvadītajās ULEB Eirolīgas jaunās sezonas cīņās.

• Rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Naidžels Heizs-Deiviss. Ar 13 punktiem, trāpot trīs no desmit metieniem no spēles, piebalsoja Veids Boldvins. Nikolo Melli un Tariks Biberovičs uzvarētāju rindās pievienoja pa 12 punktiem katrs.

Albatrosu rindās islandiešu saspēlnieks Martins Hermansons atzīmējās ar 13 punktiem un piecām piespēlēm. Tikpat punktu arī itāļu talantam Mateo Spaņolo. Pa 12 sameta Luiss Olinde un Trevions Viljamss.

• Svētdien ''Fenerbahce'' savā laukumā uzņems ''Bursaspor'' Turcijas Superlīgas ietvaros, bet nākamajā piektdienā ULEB Eirolīgā mājās uzņems čempionvienību Atēnu ''Panathinaikos'' – komandu, pret kuru zaudēja aizvadītajā Final Four turnīrā Berlīnē.

ULEB Eirolīga, 4. kārta

SpēleRezultātsProduktīvākie
Alba – Fenerbahce71:78Spaņolo 13 (6ab) – Melli 12 (5ab)
Maccabi – Partizan79:91Blats 10 (9ab 9rp) – Brauns 20
Olimpia – Žalgiris
Bayern – Paris
Real – Panathinaikos
Monaco – Virtus20.00
Anadolu Efes – Olympiacos20.30
Crvena zvezda – Barcelona21.00
ASVEL – Baskonia21.30

     [+] [-]

, 2024-10-17 23:33, vakar
Interesanti kā Šnaideram tur neiedeva nesportisko, ļoti nosacīti spēlēja bumbā + pēctam vēl Žagaram veltija kādus vārdus.. Deivis ļoti meisterīgi paņēma uz pleciņa

  -1 [+] [-]

, 2024-10-17 23:57, vakar
Kaut kas tajā pasaulē aizgājis galīgi šķērsām. Šneiders teju vēl gatavs nospārdīt paša noguldītoŽagaru, taču kad komandas biedrs Žagaru aizstāv - vot tas gan ir baigais pārkāpums. 80-tajos gados, ja kāds šādā veidā noraka pretspēlētāju, varēja būt drošs, ka pāris uzbrukumu laikā norausies pats. Un tikai čaiņiki, vai baigi izšķirošās situācijās kāds riskēja (arī) ar saviem zobiem / uzacīm...

     [+] [-]

, 00:17, pirms 3 stundām
Vārtsargs Nr1 rakstīja: Kaut kas tajā pasaulē aizgājis galīgi šķērsām. Šneiders teju vēl gatavs nospārdīt paša noguldītoŽagaru, taču kad komandas biedrs Žagaru aizstāv - vot tas gan ir baigais pārkāpums. 80-tajos gados, ja kāds šādā veidā noraka pretspēlētāju, varēja būt drošs, ka pāris uzbrukumu laikā norausies pats. Un tikai čaiņiki, vai baigi izšķirošās situācijās kāds riskēja (arī) ar saviem zobiem / uzacīm...
Ko tu tur raudi par mūsdienu basi, kad Šnaiders dabūja ribās 2 sekundes pēc tīra nesportiskā soda. Ironiskā kārtā pats kā mīkstais parastu trash talk pēc tam sauc par "gatavs nospārdīt". Un kā Žagara acīmredzamā pietēlošana? Ar to gan viss ok ja, nepavisam nepadara basi mīkstāku?

     [+] [-]

, 00:23, pirms 3 stundām
pēdējā laikā tam žagaram bieži nozog bumbas driblā

     [+] [-]

, 01:38, pirms 2 stundām
Ir basketbols nevis MMA