Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vatsons uz Izraēlu, Džonsons - Vāciju

Vatsons uz Izraēlu, Džonsons - Vāciju
Aleksenders Džonsons, Treviss Vatsons
Foto: AP, AFP

Eirokausa komandas joprojām turpina veidot sastāvus sezonai. Jeruzalemes "Hapoel Migdal" pastiprinājušies ar spēka uzbrucēju Trevisu Vatsonu, bet Bambergas "Brose Baskets" pievienojuši Aleksenderu Džonsonu.

28 gadus vecais Treviss Vatsons iepriekšējās divas sezonas pavadīja Itālijas komandā Milānas "Armani Jeans", kur sevi apliecināja, kā vienu no labākajiem cīnītājiem par atlēkušajām bumbām. Pagājušajā sezonā 14 Eirolīgas spēlēs 203 cm garajam amerikānim vidēji 11,7 punkti un 9,7 atlēkušās bumbas. Vatsons Eiropā spēlē jau kopš 2003. gada, pārstāvot Atēnu "Panionios", Boloņas "Climamio" un Milānas "Armani Jeans".

Savukārt vācu klubs Bambergas "Brose Baskets" pastiprinājušies ar amerikāņu spēka uzbrucēju Aleksenderu Džonsonu, kurš iepriekš spēlējis NBA klubos Memfisas "Grizzlies" un Maiami "Heat". Pagājušajā sezonā 25 gadus vecais spēlētājs 43 spēlēs "Heat" sastāvā vidēji guva 4,2 punktus un izcīnīja 2,2 atlēkušās bumbas. 208 cm garais Džonsons pirms NBA veiksmīgi spēlējis koledžu basketbolā, kur savā pēdējā sezonā Floridas štata universitātē vidēji spēlē guva 13,2 punktus, izcīnīja 7,4 atlēkušās bumbas un bloķēja vienu pretinieku metienu.

"Aleksenders ir garš, atlētisks spēlētājs, kurš spēj labi cīnīties par atlēkušajām bumbām un var palīdzēt ar savu spēli groza tuvumā. Pēc divām sezonām NBA, Bamberga ir viņa pirmā pieredze ārpus ASV, tāpēc jādod viņam noteikts laiks, lai atklimatizētos," tā izteicās Bambergas galvenais treneris Kriss Flemings, kurš pats arī ir amerikānis.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

  -4 [+] [-]

, 2008-09-17 17:27, pirms 16 gadiem
Man peec pirmaa acu uzmetiena Vatsons(vizuaali) atgaadinaaja Lebronu

     [+] [-]

, 2008-09-17 17:32, pirms 16 gadiem
man sākumā likās ka C.J. Vatsons, un Džo Džonsons