Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Arī Vestermans pamet "Partizan" un pievienojas "Barcelona"

Andrejs Siliņš

Arī Vestermans pamet "Partizan" un pievienojas "Barcelona"
Leo Vestermans
Foto: Sipa/Scanpix

Arī 21 gadu vecais franču basketbola talants Leo Vestermans pametis finansiālās grūtībās nonākušo Serbijas čempionvienību Belgradas "Partizan" un pievienojies Spānijas čempionei "Barcelona", no kuras, visticamāk, tik izīrēts Francijas čempionei "Limoges".

"Partizan" šajā starpsezonā jāpiedzīvo daudzi triecieni - komanda netika pie vietas Eirolīgā, to pameta Žofrijs Loverņē, Dāvis Bertāns un Bogdans Bogdanovičs. Jau iepriekš "Partizan" galvenais treneris un kluba prezidents Duško Vujoševičs norādīja, ka, visdrīzāk, nāksies šķirties arī no Leo Vestermana, kurš aizvadītajā sezonā guva krustenisko saišu plīsumu, tāpēc laukumā devās minimāli sezonas pirmajā pusē.

"Visticamāk, pārtrauksim līgumu ar viņu. Viņam ir liels kontrakts. Citu iespēju nav," pirms pāris dienām sacīja Vujoševičs. Spēlētāja aģents šodien atklājis, ka Vestermans nonācis "Barcelona" klubā. Tiesa, nav teikts, ka tieši spāņu vienībā jaunais basketbolists sāks sezonu. Interesi par spēlētāja piesaistīšanu izrādījusi gan Berlīnes "Alba", gan franču "Limoges".

Tiek vēstīts, ka tieši "Limoges" būs tā vieta, kur Vestermans pavadīs nākamo sezonu, kā īrēts spēlētājs no "Barcelona" vienības. Savā dzimtajā Francijā Vestermans arī 2010. gadā sāka profesionāļa karjeru, divas sezonas pārstāvot ASVEL vienību. Kā zināms, "Limoges" jaunajā sezonā, pateicoties Francijas čempiontitulam, startēs ULEB Eirolīgā.

198 centimetrus garais saspēles vadītājs Vestermans ir Eiropas U18 vicečempions (2009) un Eiropas U20 bronzas medaļas ieguvējs (2011) un vicečempions (2012). 2012. gadā Vestermans kļuva par Eiropas čempionāta vērtīgāko spēlētāju, bet pirms tam piedalījās arī prestižajā "Nike Hoop Summit", tiesa, vēlāk, Vestermans netika izvēlēts NBA draftā. "Partizan" rindās Vestermans kļuva par Adrijas līgas čempionu (2013) un divkārtēju Serbijas čempionu (2013, 2014).

     [+] [-]

, 2014-07-17 18:39, pirms 10 gadiem
Kad šitas džeks ir vesels tad mauc kā zvērs, sķiet ka viņš ir diezgan nenovērtēts kadrs!

     [+] [-]

, 2014-07-18 01:04, pirms 10 gadiem
sandis444444 rakstīja: Kad šitas džeks ir vesels tad mauc kā zvērs, sķiet ka viņš ir diezgan nenovērtēts kadrs!
Ja nenovērtētu viņš nespēlētu Partizānā, kā Vujoševics minēja viņam ir liels kontrakts un tagad viņš ir Barselonā, viss ir novērtēts...