Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

NBA superzvaigznes Adetokunbo brālis pievienojas Mažeiķu klubam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NBA superzvaigznes Adetokunbo brālis pievienojas Mažeiķu klubam
Alekss Adetokunbo. Foto: BC M Basket-DELAMODE Mažeikiai

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" superzvaigznes Jaņņa Adetokunbo jaunākais brālis Alekss parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar Lietuvas Basketbola līgas klubu no Mažeiķiem.

2,03 metrus garais uzbrucējs Alekss Adetokunbo sezonu sāka "Bucks" fārmklubā G līgā, bet pēc gadu mijas izšķīrās par izmaiņām karjerā, un tagad parakstījis līgumu līdz sezonas beigām ar Mažeiķu komandu. Tā Lietuvas čempionātā ar septiņām uzvarām un desmit zaudējumiem ieņem sesto vietu 11. komandu konkurencē.

Adetokunbo jaunākais G līgā šajā sezonā vidēji laukumā pavadīja 21 minūti, izceļoties ar 5,7 punktiem un 2,9 atlēkušajām bumbām. Viņš Eiropā nav spēlējis kopš 2020./21. gada sezonas, kad spēlēja Spānijā, "Murcia" rindās.

Ja 22 gadus vecais Alekss devies uz Lietuvu, tad 26 gadus vecais Kostass Adetokunbo pārstāv Atēnu "Panathinaikos", bet 31 gadu vecais Tanasis ir Jaņņa komandas biedrs NBA.

Izmantotie resursi:
https://www.krepsinis.net/naujiena/...

     [+] [-]

, 2024-02-16 20:05, pirms 5 mēnešiem
tomēr paņēma to bomāru.

     [+] [-]

, 2024-02-16 20:59, pirms 5 mēnešiem
Būs kā Bols, kas savu NBA karjeru sāka Leišos.