Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Muguras sāpju dēļ Banki un Lomaža ''Virtus'' tuvākajās spēlēs būs jāiztiek bez Šengelijas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Muguras sāpju dēļ Banki un Lomaža ''Virtus'' tuvākajās spēlēs būs jāiztiek bez Šengelijas
Tornike Šengelija. Foto: Virtus Bologna

Portāli ''Eurodevotion'' un ''Sportando'' ziņo, ka līdz divām nedēļām Lukas Banki un Riharda Lomaža Boloņas ''Virtus'' būs jāiztiek bez viena no līderiem Tornikes Šengelijas, kuram spēlēt liegs muguras sāpes.

Portāli ''Eurodevotion'' un ''Sportando'' ziņo, ka Lukas Banki trenētajai un Riharda Lomaža pārstāvētajai Boloņas ''Virtus'' muguras sāpju dēļ kādu laiku būs jāspēlē bez līdera Tornikes Šengelijas.

''Eurodevotion'' ziņo, ka Šengelijas savainojums netiekot uzskatīts par nopietnu un viņš ierindā varētu atgriezties pēc desmit dienām, bet ''Sportando'' apgalvo, ka spēka uzbrucējs varētu nespēlēt ap divām nedēļām. Netiek gan izslēgts, ka periods varētu būt nedaudz ilgāks.

Tas nozīmē, ka Šengelija nepalīdzēs ''Virtus'' abās šonedēļ gaidāmajās spēlēs. Ceturtdien klubam gaidāms Eirolīgas mačs pret ASVEL, bet svētdien Itālijas līgas cīņa pret ''Varese''. Šengelija Eirolīgā vidēji guvis 15 punktus, izcīnījis 5.7 atlēkušās bumbas un atdevis 3.7 rezultatīvās piespēles.

''Virtus'' ar 14 uzvarām 21 spēlē šobrīd ieņem trešo vietu Eirolīgā, bet ar 11 uzvarām 16 spēlēs trešo vietu Itālijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/virtus...
https://eurodevotion.com/2024/01/15...

     [+] [-]

, 2024-01-16 17:08, pirms 9 mēnešiem
skāde liela

     [+] [-]

, 2024-01-16 17:21, pirms 9 mēnešiem
Kā tas varētu ietekmēt Lomaža spēles laiku? Varbūt beidzot tiks dota iespēja uzspēlēt?