Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA treniņa laikā mirst jaunais krievu basketbolists

Andrejs Siliņš

CSKA treniņa laikā mirst jaunais krievu basketbolists
Ruslans Gaglojevs
Foto: cskabasket.com

Krievijas basketbola kluba Maskavas CSKA otrās komandas rīta treniņā pirmdien 17 gadu vecumā nomiris talantīgais centrs Ruslans Gaglojevs, kurš 2013. gadā pārstāvēja Krievijas U16 izlasi Eiropas kadetu čempionātā.

Komanda sākusi gatavošanos šonedēļ gaidāmajai spēlei pret "Zenit" dublieriem un pēc iesildīšanās, kad spēlētāji sākuši darboties ar bumbām, Gaglojevs zaudējis samaņu, vēstīts CSKA mājaslapā. Uz vietas esošā medicīniskā personāla un atbraukušo mediķu sniegtā palīdzība tomēr nav nesusi rezultātu un aptuveni stundu pēc samaņas zaudēšanas konstatēta Gaglojeva nāve.

1997. gadā dzimušais Gaglojevs pirms divām vasarām pārstāvēja Krievijas U16 izlasi, lai gan basketbolu sācis spēlēt vēlu.

"Neskatoties uz visām grūtībām, viņš paralēli basketbolam mācījās krievu valodu, ko nepārzināja ļoti labi, jo tikai nesen ieradās no Dienvidosetijas. Viņš vienmēr rūpīgi darīja savu darbu, neizraisīja ķīviņus, bija godīgs un apzinīgs puisis bez sliktiem ieradumiem. Nesaprotam, kā tas varēja notikt... Visiem puišiem pirms sezonas tika veiktas pārbaudes, un Ruslans kā U16 izlases spēlētājs tika pārbaudīts arī pagājušajā gadā. Nebija nekādas pazīmes, kas liktu domāt par šādu traģēdiju..." sacīja CSKA jauniešu galvenais treneris Andrejs Maļcevs.

Izmantotie resursi:
ПБК ЦСКА Москва | Новости