Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pārkeram piederošā ASVEL atbrīvo NBA 214 spēles aizvadījušo Džeksonu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pārkeram piederošā ASVEL atbrīvo NBA 214 spēles aizvadījušo Džeksonu
Frenks Džeksons. Foto: LDLC ASVEL

Francijas ''ProA'' čempionāta un ULEB Eirolīgas vienība Vilerbānas ASVEL pavēstījusi, ka pārtraukusi sadarbību ar savlaik NBA 214 spēles aizvadījušo amerikāņu aizsargu Frenku Džeksonu.

Leģendārajam basketbolistam Tonijam Pārkeram piederošās ASVEL komandas paziņojumā teikts, ka sadarbība ar Džeksonu pārtraukta, jo viņš neesot bijis jaunā kluba galvenā trenera Džanmarko Poceko plānos.

25 gadus vecais Džeksons desmit ''ProA'' čempionāta cīņās vidēji izcēlās ar desmit punktiem, 0,9 atlēkušajām bumbām un 1,2 rezultatīvām piespēlēm. ULEB Eirolīgā sešās spēlēs viņa kontā 10,3 punkti, 1,8 bumbas zem groziem un 1,3 rezultatīvas piespēles.

Francijas meistarsacīkstēs ASVEL ar septiņām uzvarām 11 spēlēs ierindojas ceturtajā pozīcijā, bet ULEB Eirolīgā ar vienu uzvaru septiņās spēlēs ir pēdējā vietā 18 komandu ieskaitē.

Dubultajā Eirolīgas spēļu nedēļā ASVEL šovakar viesosies Vācijas galvaspilsētā un aizvadīs pastarīšu dueli pret Berlīnes Albatrosiem. Piektdien Francijas klubs mājās uzņems Vitorijas ''Baskonia''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/LDLCASVEL/statu...