Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bērziņam deviņi punkti , "Nizhny Novgorod" pēriens Krasnodarā

Bērziņam deviņi punkti , "Nizhny Novgorod" pēriens Krasnodarā
Kaspars Bērziņš
Foto: nn-basket.ru

VTB Vienotajā līgā šovakar trešo neveiksmi astoņās spēlēs cieta Ainara Bagatska, Artūra Štalberga un Kaspara Bērziņa pārstāvētā BC "Nizhny Novgorod", kas izbraukumā piedzīvoja bezierunu zaudējumu Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" - 69:92. Kaspara Bērziņa kontā šoreiz deviņi punkti un piecas atlēkušās bumbas.

Krasnodarā šodien attiecības noskaidroja divas no VTB līgas potenciāli spēcīgākajām vienībām "Lokomotiv-Kuban" (4-3) un BC "Nizhny Novgorod" (5-3). Aizvadītā nedēļa abiem lielklubiem gan nav bijusi tā veiksmīgākā - mājinieki šajā laikā paguvuši izjust zaudējuma rūgtumu gan VTB turnīrā (65:77 pret CSKA), gan arī pirmo reizi šosezon ULEB Eirolīgas ietvaros (68:72 pret "Barcelona"). Līdzīgas neveiksmes piemeklējušas arī Ainara Bagatska padotos - zaudējumam pret "Krasny Oktyabr" (87:90) sekoja uzvaras izlaišana Eirokausā (85:87 pret "Galatasaray").

Viesu punktu krājumu ar diviem groziem pēc labām partneru piespēlēm atklāja Bērziņš, taču latvietim arī pirmajās trīsarpus minūtēs pāris ātras piezīmes. Lieliski spēlēja krasnodariešu leģionāri Raiens Brokhofs un Kriss Singltons, ļaujot perioda vidū mājiniekiem droši kontrolēt notikumus (16:7). Ceturtdaļas izskaņā Kaspars realizēja arī trešo metienu, kas gan netraucēja "Loko" pēc pirmā ceturkšņa atrasties pārliecinošā (30:14).

Eirolīgas klubs otrā perioda ievadā iekrāja arī 20 punktu pārsvaru, taču nedaudz uzlabota spēle aizsardzībā un Viktora Rada produktivitāte otrā laukuma galā 17 .minūtē pietuvināja "Nizhny Novgorod" līdz cerīgajam 33:42. Prieki gan bija īsi, jo sekmes uzbrukumā kritās, bet aizsardzībā atkal tika ļauts gūt pārāk vieglus grozus. Ejot lielajā pārtraukumā mājiniekiem komfortablais 53:36.

Otro puslaiku atklāja Bērziņa trejacis, taču "Loko" turpināja rādīt, iespējams, savu šīs sezonas pārliecinošāko sniegumu laukumā, dominējot visos spēles elementos un noslēdzot trešo ceturtdaļu ar +20 (76:56). Nekādas vaļības netika pieļautas arī noslēdzošajā ceturksnī - neskatoties uz lielo starpību uz rezultāta tablo mājinieki neatslāba un neieslīga pašapmierinātībā. Tā vietā viesiem vēl aizvien bijā kārtīgi jāstrādā, lai izvairītos no vēl lielākas sagrāves.

"Lokomotiv-Kuban" - "Nizhny Novgorod" 92:69 (30:14, 23:22, 23:20,16:13)

Kaspars Bērziņš šoreiz spēli uzsāka starta pieciniekā un laukumā pavadīja 21:02 minūtes, šajā laikā atzīmējoties ar deviņiem punktiem (2p. 3/4, 3p. 1/2), piecām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un pārķertu bumbu, kā arī diviem bloķētiem metieniem un četrām piezīmēm.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2015-11-15 18:10, pirms 9 gadiem
Loko šogad ardas !