Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ULEB Eiropas kausa sezona startē ar "Gran Canaria" un ASVEL uzvarām

ULEB Eiropas kausa sezona startē ar "Gran Canaria" un ASVEL uzvarām
Kails Kurics
Foto: www.eurocupbasketball.com

14. oktobrī ar divām spēlēm startēja jaunā ULEB Eiropas kausa sezona. Franču ASVEL izbraukumā ar 70:64 uzvarēja vācu "Artland Dragons", bet spāņu "Gran Canaria" savā laukumā ar 101:81 pārspēja "Foxtown Cantu".

ASVEL uzvarā pār "Artland Dragons" 15 punktus guva amerikāņu aizsargs Taureans Grīns, bet 14 punktus un 10 bumbas zem groziem pievienoja centrs Deivids Andersens. Zaudētāju rindās 18 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Deivida Holstona rēķinā.

Citā mačā "Gran Canaria" pirmajā Eirokausu spēlē šosezon ar 101:81 uzvarēja "Foxtown Cantu". Spāņu kluba rindās labākais ar 21 punktu bija Kails Kurics, bet zaudētāju sastāvā ar 25 punktiem (3p. – 5/7) izcēlās Džeimss Feldeins. 14 punkti un septiņas piespēles Dariusam Džonsonam-Odomam.

Rīt tiks aizvadītas atlikušās Eiropas kausa pirmās kārtas spēles. Pirmās cīņas aizvadīs arī Latvijas pārstāvji. "VEF Rīga" izbraukumā spēkosies ar Maskavas apgabala "Khimki", bet "Ventspils" savā laukumā uzņems "Budučnost".

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup