Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Migliniekam neizšķirts pret bijušo komandu

Migliniekam neizšķirts pret bijušo komandu
Igors Miglinieks

Otrdien spēli "EuroChallenge" turnīra kvalifikācijas kārtā aizvadīja Igora Miglinieka trenētā Doņeckas vienība, kas pirmajā spēlē nospēlēja neizšķirti 65:65 ar Limasolas "AEL".

"AEL" sastāvā rezultatīvākais ar gūtajiem 24 punktiem bija Kvinsijs Teilors, bet Doņeckai rezultatīvākais ar 20 punktiem bija P. Dž. Takers. Atbildes spēle notiks pēc nedēļas Limasolā. Uzvarētājs divu spēļu summa kvalficēsies turnīra nākamajai fāzei. Interesanti, ka Doņeckas pretinieki šajā kvalifikācijas kārtā Limasolas "AEL" bija Igora Miglinieka vadītais klubs laika posmā no 2006. gada līdz 2007. gada beigām.

Pagaidām oficiālās spēlēs Miglinieks vēl nav aizvadījis Doņecku līdz uzvarām - Ukrainas čempionāts sācies ar diviem zaudējumiem pret līgas pagājušās sezonas finālistēm - vicečempioniem Kijevu un čempioniem "Azovmash". Nākamā spēle Doņeckai sestdien Ukrainas Superlīgā pret "MBK Nikolaev".

Abu treneru pēcspēles komentāri no preses konferences

AEL - Donetsk 65:65 - Spēles protokols

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com
bc.donetsk.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-16 15:10, pirms 16 gadiem
Nezināju, ka basī vispār pastāv neizšķirts