Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blats trenēs "Aris"

Blats trenēs "Aris"
Deivids Blats
Foto: RIA Novosti

Grieķijas basketbola klubs Saloniku "Aris" galvenā trenera amatā iecēlis Deividu Blatu, kurš pašreiz ir arī Krievijas izlases galvenais treneris. Blatam šī būs atgriešanās klubu basketbolā.

Divas dienas pēc tam, kad atlūgumu iesniedza Fotis Katsikaris, kurš turpmāk strādās par Jāņa Blūma pārstāvētā "Bizkaia Bilbao" kluba galveno treneri, Grieķijas klubs Saloniku "Aris" atradis aizvietotāju. Par "Aris" galveno treneri iecelts Deivids Blats, kurš jau šodien ieradās Salonikos, lai sāktu darbu ar komandu. Līgums parakstīts līdz nākamās sezonas beigām.

Blats pašreiz pilda arī Krievijas izlases galvenā trenera pienākumus, bet pagājušajā sezonā bija Maskavas "Dynamo" galvenais treneris. Savas trenera karjeras laikā Blats ir strādājis arī Telavivas "Maccabi", Trevīzo "Benetton", bet tagad mēģinās sasniegt jaunas virsotnes ar "Aris" klubu.

Izmantotie resursi:
arisbc.gr