Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Komanda pastrādāja godam!"

Muižnieks: "Komanda pastrādāja godam!"
Kārlis Muižnieks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola kluba "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks uzteica savus padotos pēc otrdien izcīnītās uzvaras FIBA kausa izcīņā pret Rostovas "Lokomotiv" vienību, uzslavējot komandas cīņassparu un abus uzbrukuma līderus - Armandu Šķēli un Demetriju Aleksanderu.

"Šī bija ļoti grūta spēle, kurā rezultāts svārstījās visu laiku no vienas uz otru pusi. Pirms mača komandu noskaņoju uz to, ka būs jācīnās līdz pēdējai minūtei. Visu cieņu, jo viņi [basketbolisti] to darīja godam. Šodien lielu lomu nospēlēja līderi Šķēle un Aleksanders, kuri "pavilka" komandu, ļaujot sasniegt vajadzīgo rezultātu. Spēlē labi iekļāvās arī Sirsniņš, kurš savus uzdevumus izpildīja kā nākas," pēcspēles preses konferencē sacīja Muižnieks.

"Barons/LMT" treneri pārsteigusi "Lokomotiv" basketbolistu precizitāte no trīspunktu metienu līnijas, kas pēc Muižnieka domām bijusi "negaidīti augsta". "Salīdzinot ar pirmo spēli, šoreiz pretinieks darbojās daudz savādāk. Viņiem bija negaidīti augsta precizitāte tālmetienos. Taču man ir patiess prieks, ka spējām noturēt uzvaras garšu. Šis panākums bija ļoti svarīgs," atzina Muižnieks.

Kaut arī "baroni" ir gandrīz nodrošinājuši sev vietu turnīra nākamajā kārtā, pēc trenera domām "viss vēl ir priekšā". "Ir patīkami skatīties uz situāciju turnīra tabulā, tomēr visa cīņa vēl priekšā. Mūs gaida divas grūtas spēles izbraukumā. Un jāatceras, ka šajā grupā jebkura komanda var uzvarēt jebkuru, tādēļ punktu starpībai būs milzīga nozīme," piebilda Muižnieks.

Vēl preses konferences laikā "Barons/LMT" vadība arī informēja par Raimonda Vaikuļa nedienām - basketbolistam jau trešo nedēļu esot problēmas ar veselību, tādēļ viņa sniegums pēdējās spēlēs nav bijis tik veiksmīgs.

Savukārt "Lokomotiv" galvenais treneris Milans Miničs kā galveno zaudējuma iemeslu minēja savu padoto nespēju tikt galā ar Latvijas kluba spiedienu otrajā puslaikā.

"Šī spēle mums bija ļoti svarīga, tādēļ žēl, ka nācās piedzīvot zaudējumu. "Barona" basketbolistiem bija laba sapratne laukumā, it īpaši tas izpaudās spēles beigās, kad viņi izspēlēja uz brīviem trīspunktu metieniem. Pirmajā puslaikā kontrolējām spēles gaitu, taču pēc tam pretinieks sāka uzspiest savu spēles stilu un mēs salūzām," klāstīja treneris, īpaši uzslavējot iepriekš minētos Šķēli un Aleksanderu. "Viņi bija neapturami," piebilda Miničs.

 +12 [+] [-]

, 2008-01-15 22:51, pirms 17 gadiem
nu labakais galvaspilsetas klubs

  -1 [+] [-]

, 2008-01-15 22:54, pirms 17 gadiem
gandriiz labaakais Latvijaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: IevaMi

 +15 [+] [-]

, 2008-01-15 22:58, pirms 17 gadiem
es kaa ASK fans saku,ka uz doto briidi tieshaam Barons ir pagaidam Riigas un arii Latvijas labakais klubs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-01-15 22:59, pirms 17 gadiem
Kādu darbu Aleksanders paveica aizsradzībā. Uzbrukums protams šķēle un aleksaders, vienkārši prieks bija skatīties.

  +9 [+] [-]

, 2008-01-15 22:59, pirms 17 gadiem
lai arī es esmu patriotisks ASK fans, taču pēc pēdējiem rezultāliem gan bbl gan uleb- Barons priecē
ASK- kaitina

  +3 [+] [-]

, 2008-01-15 23:00, pirms 17 gadiem
Nu jā Sirsniņš šodien diezgan labi nospēlēja. Bet vajag laist viņu vairāk laukumā.

  -2 [+] [-]

, 2008-01-15 23:21, pirms 17 gadiem
nu tad tā, laikam jau ne pa tēmu, bet cka ir savu gulbja dziesmu nodziedājusi ... ventspils draga papildlaiku ... cerams, ka soreiz veiksies labak, ka iepriekseja papildlaika stambula

  +4 [+] [-]

, 2008-01-15 23:33, pirms 17 gadiem
Iepriecināja,ka džeki var savākties,kad tas ir īpaši vajadzīgs It īpaši tas attiecās uz Armanda diviem dažādiem puslaikiem. Lai izdodās 6dien turpinajums !

  +1 [+] [-]

, 2008-01-15 23:35, pirms 17 gadiem
Barons priecē ar savu sneigumu! Spēlētāji ir sasnieguši labu kondīciju - tiešām super!

  +3 [+] [-]

, 2008-01-15 23:52, pirms 17 gadiem
Kārli,vai Kaspars šodien:
a) bija slims,
b) slikti spēlēja sev atvēlētajās minūtītēs,
c) sapelnīja ātros folus,
d) tika profilaktiski "audzināts",
e) cits,Tev vien zināms iemesls.

Kurš būs nākošais? Kas nākošgad spēlēs Baronā? No savējiem,protams!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-16 00:06, pirms 17 gadiem
mana atbilde striker - uzbrukumà varbùt né, bet aizsardzìbà kaspars nospéléja diezgan shvaki. turklàt aleksanders shodien bija lielisks. pretinieki speleja ar ìsàku sastàvu, tàpéc kaspara ìsais laiks ir logisks. nevajag meklét zemùdens akmenjus, kur to nav

     [+] [-]

, 2008-01-16 00:30, pirms 17 gadiem
rampai.
Paldies par padomu,bet tev šajā gadījumā to neprasīju,jo tas ir tikai tavs viedoklis.
Kuras bija tās kļūdas aizsardzībā,varbūt kāda palikusi tev prātā? Cik saprotu,tad Hleba nospēlēja bez kļūdām.Rebound tad bija skumji skatīties,zem groziem caurums.Viss pārējais notika tikai pateicoties Aleksanderam.
Nu,neklājas normālam trenerim spārdīties ar kājām pēc pirmā Bērziņa izmestā pustālā no soda metiena līnijas un pēc pozīcijas nesadales aizsardzībā,kurā gan mūsējiem palika bumba,nosēdināt Kasparu dziļā rezervē.
Kā spēlēja viņa nomainītaji visi redzējām.Kaut kāda neadekvāti slimīga reakcija Muižniekam laužas ārā pēc Kaspara neveiksmēm...
Kā lai neatceras izčakarēšanu arī Spānijā...

  +1 [+] [-]

, 2008-01-16 00:41, pirms 17 gadiem
Redzot, kā tiesneši tiesāja bērziņš pēc rebiem ļoti noderētu. Bet redzot iznākumu, man nevienam negribētos pārmest. KM interesanti novadīja spēli. Pirmajā puslaikā praktiski spēleja vis kuri varēja un nemaz ne tik maz. Otrais puslaiks jau praktiski aizvadīts bez maiņām. aleksanders bija gan uzbrukumu, gan aizsardzības atslēga. Ja uzbrukumā vēl kaut cik citi tika galā, tad aizsradzībā bez viņa būtu ritīgā pakaļā. 10-10-10 minūšu sadalījums hle-berz-nagis. Ņemot vērā mazo sastāvu + aleksandera 35 minūtes, nav tik traki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja