Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ASK pretiniekiem "Maroussi" uzvara Grieķijā

ASK pretiniekiem "Maroussi" uzvara Grieķijā
Atēnu Maroussi

Basketbola kluba "ASK Rīga" pretinieki otrdien gaidāmajā ULEB Eiropas kausa izbraukuma spēlē Atēnu "Maroussi" sestdien guva uzvaru vietējā čempionātā, ar 81:72 pārspējot "Kavala" vienību.

Gatavoties otrdiena spēlei "Maroussi" sāka jau svētdien, dienu pēc spēles Grieķijas čempionātā, kurā Atēnu klubs ar 81:72 pārspēja "Kavala" vienību. 16 punktus guva "Maroussi" uzbrucējs Džerods Stīvensons un centrs Andreas Gliniadakis, bet 13 punkti aizsarga Viljamsa Kijsa kontā, kurš atgriezies ierindā pēc pāris spēļu izlaišanas, to skaitā arī ASK un "Maroussi" pirmo tikšanos reizi, kurā ar 84:70 pārāki bija ASK basketbolisti.

Jāatzīmē, ka "Maroussi" sastāvā uz spēli pret "Kavala" bija atgriezies aizsargs Giorgoss Diamantopuloss (piecās minūtēs spēles laika bez punktiem), kurš nespēlēja Rīgā. Nespēlēja gan Kostass Kaimakoglu, kura dalība otrdienas spēlē ir uz jautājuma zīmes. "Pavadījām vairākas dienas Rīgā, pārbraucieni bija samērā nogurdinoši. Gribam domāt, ka tagad mājas spēlē dažādi faktori mums palīdzēs. Uzvara pār "Kavala" deva ļoti daudz - spējām pieveikt labu komandu izbraukumā, parādot raksturu," sacīja Dimitriss Mavroidiss.

Otrdienas ULEB Eiropas kausa spēle starp Atēnu "Maroussi" un "ASK Rīga" sāksies pulksten 19:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
maroussibasket.gr
sport24.gr

  +4 [+] [-]

, 2008-12-14 18:44, pirms 16 gadiem
ask vineess
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-14 20:23, pirms 16 gadiem
Jācer uz ask uzvaru!
Bet nu soliņš tomer īss! Jo nav zināms pa Brūveru un arī Mārš laikam decembrī nespēles vēl! kaut gan pret Rock bija ok! Kalve jau vēl ir