Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lavsons izrauj "Žalgirim" uzvaru pār "Krasnie Krilya"

Andrejs Siliņš

Lavsons izrauj "Žalgirim" uzvaru pār "Krasnie Krilya"
Tajs Lavsons
Foto: Vaidotas Grigas, zalgiris.lt

Amerikāņu aizsargam Tajam Lavsonam realizējot divus soda metienus divas sekundes pirms spēles beigām, Kauņas "Žalgiris" savās mājās piektdien VTB Vienotās līgas A grupas mačā ar rezultātu 84:82 pieveica krievu "Krasnie Krilya" vienību.

"Žalgiris" sāka teicami, pēc ceturtdaļas esot vadībā ar 27:18, tomēr, iespējams, tieši labais starts iemidzināja Kauņas basketbolistus, un viesi spēli un vēlāk arī rezultātu izlīdzināja. Ne visai drošo pārsvaru "Žalgiris" pēdējā ceturtdaļā pazaudēja pavisam, tomēr kopējiem spēkiem tas nenoveda līdz neveiksmei arī visā spēlē. Pusotru minūti līdz beigām "Krilya" bija četru punktu pārsvars (82:78), bet atlikušajā laikā, punktus gūstot tikai pagājušajā sezonā NBA spēlējušajiem Vīmsam un Lavsonam, "Žalgiris" izcīnīja otro uzvaru trijos VTB līgas mačos - 84:82.

Rezultatīvākais Kauņas rindās bija Mindaugs Kuzminsks, kurš guva 16 punktus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. 13 punktus un piecas bumbas pievienoja Sonijs Vīmss, bet 12 punkti centra Roberta Javtoka rēķinā. Samaras "Krasnie Krilya" labā 16 punktus guva un piecas bumbas izcīnīja Džo Aleksanders, bet bijušais VEF uzbrucējs Jevgēņijs Koļesņikovs izcēlās ar 12 punktu guvumu, kā arī piecām bumbām zem groziem.

Citos mačos Maskavas CSKA ar rezultātu 92:60 sagrāva Krasnojarskas "Enisey". Tikai desmit spēlētajās minūtēs par rezultatīvāko uzvarētāju rindās kļuva Jevgēņijs Voronovs - 12 punkti. Andrejs Kiriļenko spēlēja aptuveni 22 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus, izcīnīja sešas bumbas, atdeva piecas rezultatīvas piespēles un pārtvēra trīs bumbas. "Enisey" labā 12 punkti un sešas bumbas Jasmīnam Hukičam.

Lietuviešu leģionāram Rolandam Alijevam gūstot vienu no diviem soda metieniem desmit sekundes pirms beigām, Kijevas "Budivelnik" izbraukumā ar rezultātu 79:78 apspēlēja "Nizhny Novgorod". Zīmīgi, ka tas bija arī vienīgais punkts, ko visā mačā guva Alijevs. Rezultatīvākais Kijevas kluba rindās bija Zaks Morlijs - 19 punkti, kā arī sešas atlēkušās bumbas.

Jau rītdien sezona turpināsies ar Kubaņas "Lokomotiv" spēli pret Gdiņas "Asseco Prokom" un "Minsk-2006" cīņu pret Viļņas "Lietuvos Rytas". Rīgas VEF nākamo spēli aizvadīs jau svētdien, kad viesos tiksies ar "Astana", kas iepriekš uzveica "Žalgiri".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-14 22:10, pirms 13 gadiem
Žalgiris ir bedrē ,bet drīz izkāps to tās un skries pa kalnu augšā!

     [+] [-]

, 2011-10-14 22:28, pirms 13 gadiem
Būtu baigi jauki, ja tā statistika nebūtu uzrakstīta a4 lapas garumā, bet gan vienkārši -spēlētājs, punkti, piespēles. Tekts tur kur vienkārši elementāros ciparos to nevar izteikt.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-14 22:34, pirms 13 gadiem
brīnums, ka netiek spriests kā latviski būtu pareizi rakstīt Ty Lawson. Jo pēc izrunas, redziet, ir Tajs LOSONS (ideāli būtu ar diviem O). un ja latviski Lavsons tad atpakaļ angliski būs LOVESON !!

     [+] [-]

, 2011-10-15 00:06, pirms 13 gadiem
Tu neesi gadiijumaa kkaads anglju valodas eksperts? Tas ka Tu maacijies anglju valodu vidusskolaa nenoziimee ka Tu vinju saproti. Ar graamataam nepietiek lai iemaaciitos valodu... Kur Tu izrunu maacijies???
etranger77 rakstīja: brīnums, ka netiek spriests kā latviski būtu pareizi rakstīt Ty Lawson. Jo pēc izrunas, redziet, ir Tajs LOSONS (ideāli būtu ar diviem O). un ja latviski Lavsons tad atpakaļ angliski būs LOVESON !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja