Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Maledons no NBA atgriežas ASVEL, ''Monaco'' pagarina līgumu ar Strazelu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maledons no NBA atgriežas ASVEL, ''Monaco'' pagarina līgumu ar Strazelu
Francijas basketbolists Metjū Strazels. Foto: FIBA

Divi Francijas basketbola klubi paziņojuši par jaunumiem spēlētāju rindās. ASVEL komandā atgriezies Teo Maledons, kurš iepriekšējās četras sezonas pavadījis NBA apcirkņos. Tikmēr ''Monaco'' uz trīs gadiem pagarinājis līgumu ar Metjū Strazelu.

Pēc četrām sezonām Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Francijas klubā ASVEL atgriezies francūzis Teo Maledons, oficiāli paziņojusi komanda. Viņš ASVEL rindās spēlēja no 2017. līdz 2020. gadam, bet pēcāk četras sezonas atradās tādu NBA komandu kā ''Thunder'', ''Hornets'' un ''Suns'' sastāvos. 177 karjeras spēlēs viņš iekrāja statistiku 7.8 punktus, 2.9 piespēles un 2.8 bumbas zem groziem. 2020. gada NBA draftā viņu ar 34. numuru izvēlējās Filadelfijas ''76ers''.

Tikmēr cits Francijas basketbola klubs ''Monaco'' pavēstījis, ka uz trīs gadiem pagarinājis līgumu ar Metjū Strazelu, kurš šajā vasarā ar Francijas izlasi kļuva par sudraba medaļnieku Parīzes olimpiskajās spēlēs. 22 gadus vecais aizsargs olimpiskajās spēlēs laukumā vidēji pavadīja 11.8 minūtes, kurās guva piecus punktus un atdeva 1.6 piespēles. Grupas spēlē pret Japānu viņš ar 3+1 gājienu panāca pagarinājumu, vēlāk palīdzot uzvarēt ar 94:90.

Strazels ''Monaco'' pārstāvējis jau pēdējās divas sezonas, uz klubu pārnākot no citas Francijas vienības ASVEL. 2023./2024. gada sezonā Francijas līgā viņš iespēja vidēji 10.4 punktus un 3.7 piespēles, kamēr Eirolīgā 4.4 punktus un 1.8 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://ldlcasvel.com/theo-maledon-...
https://asmonaco.basketball/news/sh...