Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pretinieki triumfē Francijas kausa izcīņā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Ventspils" pretinieki triumfē Francijas kausa izcīņā
Foto: lnb.fr

BK ''Ventspils'' pretinieki FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā - Francijas ''Gravelines'' - svētdien kļuva par savas valsts kausa izcīņas uzvarētājiem, finālā ar rezultātu 79:71 apspēlējot ''Chalon'' vienību.

''Gravelines'' maču uzsāka ļoti labi, pirmajās desmit minūtēs gūstot jau 23 punktus un apturot pretiniekus - ''Chalon'' uz 17 punktu atzīmes. Neskatoties uz to, viss izšķīrās pēdējā ceturtajā ceturtdaļā, kur ''Gravelines'', pateicoties Janikam Bokolo un viņa partneru iespētajam, ieguve četru - septiņu punktu handikapu un beigu beigās izcīnīja uzvaru ar 79:71. Interesanti, ka ''Gravelines'' basketbolisti teicami uzbruka grozam no tālās distances (41,7%), kamēr pretiniekiem ar trīspunktu metienu izpildīšanu pagalam neveicās (16,7%).

Uzvarētāju rindās ar 23 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām izcēlās Francijas izlases aizsargs Janiks Bokolo, kurš piedevām tika atzīts par ''Semain des As'' turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Zaudētāju rindās ar 16 ačiem izcēlās Bleiks Šilbs.

Der piezīmēt, ka šis ir pirmais ''Gravelines'' triumfs Francijas kausa izcīņā kluba pastāvēšanas vēsturē.

FIBA Izaicinājuma kausa izcīņas otrajā grupu turnīrā BK ''Ventspils'' ar ''Gravelines'' komandu tiksies 1. martā. Abu komandu pirmajā divkaujā Francijā uzvaru ar rezultātu 74:70 izcīnīja mājinieki.

Izmantotie resursi:
European Basketball Main Page - EUROBASKET

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-02-14 18:59, pirms 14 gadiem
4uwis rakstīja: Tas nozīmē to, ka Francijas basketbola līgā ir tāds pats līmenis kā latvijas top 2, varbūt 3 klubos..
Pilnīgi piekriitu

  +1 [+] [-]

, 2011-02-14 19:40, pirms 14 gadiem
Un tas atkal pierāda to ka Rurochalange turnīrs nav tik vājš kā citi runā....