Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" un "Dijon" spēle vēlreiz pārcelta, šoreiz uz 21. janvāri

Rolands Eliņš

"VEF Rīga" un "Dijon" spēle vēlreiz pārcelta, šoreiz uz 21. janvāri
Jānis Gailītis. Foto: Hendriks Osula

FIBA Čempionu līgas pārspēļu otrais mačs starp "VEF Rīga" un Francijas "Dijon" pārcelts uz 21. janvāri, informē FIBA.

Spēle Rīgā bija ieplānota jau 11. janvārī, taču to Covid-19 infekcijas izplatīšanās dēļ to nācās pārcelt uz 18. janvāri. Taču arī šajā datumā spēle nevarēs notikt, un FIBA apliecinājusi, ka spēle pārcelta uz 21. janvāri, proti, nākamo piektdienu.

"VEF Rīga" pirmajā spēlē Francijā cieta zaudējumu, taču pārspēles norisinās līdz vienas komandas divām uzvarām. Ja VEF pēc nedēļas spēs revanšēties, tad sērijas trešā un izšķirošā spēle notiks 25. janvārī.

VEF šobrīd cīnās par iekļūšanu Čempionu līgas labāko 16 komandu pulkā, un šajā fāzē spēles sāksies 24. janvārī. VEF un "Dijon" dueļa uzvarētāja iekļūs I grupā, kur jau gaida Vācijas "Riesen Ludwigsburg" un Turcijas "Galatasaray". Šajā grupā pirmās spēles paredzētas 25. janvārī.

VEF informē, ka visas iegādātās biļetes būs derīgas arī uz pārcelto spēli.

     [+] [-]

, 2022-01-14 23:21, pirms 2 gadiem
Tak lai skaita tehnisko Vefam. Idars jau pateica, ja viesos zaudējam, mājas spēli lejam nost. Jo vēl vienam braucienam uz Franciju naudas vairs nav