Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Diksons pievienojas Malagai

Diksons pievienojas Malagai
Huans Diksons
Foto: AP

Spānijas basketbola klubs Malagas "Unicaja" paziņojis par līguma parakstīšanu ar amerikāņu aizsargu Huan Diksonu, kurš vairākus gadus veiksmīgi spēlējis NBA.

Dienu pēc Eirolīgas spēles Viļņā, kurā Malagas "Unicaja" guva uzvaru un iekļuva "Top 16" kārtā kā grupas otrā labākā komanda, spāņu klubs paziņojis par jaunumiem sastāvā. "Unicaja" līdz sezonas beigām parakstījis līgumu ar amerikāņu aizsargu Huanu Diksonu. 191 cm garais basketbolists sezonu sāka Grieķijas klubā Saloniku "Aris", bet decembra beigās to pameta.

Četrās spēlēs Eiropas kausā Diksons vidēji guva 14,3 punktus, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un atdeva 2,8 rezultatīvas piespēles, bet septiņās Grieķijas līgas spēlēs - 11,6 punkti, 1,9 atlēkušās bumbas un 1,7 rezultatīvas piespēles. 31 gadus vecais Huans Diksons pirms šīs sezonas septiņus gadus bija pavadījis NBA. 436 spēlēs NBA viņam vidēji mačā gūti 8,4 punkti un 1,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
euroleague.net