Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Montepaschi" pirmais zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Montepaschi" pirmais zaudējums
Kšištofs Lavrinovičs
Foto: Digitale

Pirmo zaudējumu Eirolīgā šovakar piedzīvoja Sjēnas "Montepaschi", kas izbraukumā ar 76:81 piekāpās spēcīgajam "Panathinaikos". Vēl B grupā "Regal Barcelona" ar 74:62 pieveica "Asseco Prokom" basketbolistus.

„Panathinaikos” ātri izvirzījās vadībā, brīžiem iegūstot pat ļoti solīdu pārsvaru pār pretiniekiem, taču Sjēnas klubs veiksmīgi atguvās, regulāri tuvojoties mājiniekiem. Pārtraukumā ejot, grieķu klubam bija vairs tikai trīs punktu pārsvars. Otrajā puslaikā spēle kļuva vēl līdzīgāka, tādēļ viss izšķīrās pašā mača galotnē, kuru veiksmīgāk aizvadīja mājinieki, uzvarot ar 81:76. Līdz ar to, visām komandām B grupā ir vismaz viens zaudējums, bet „Zalgiris” ir vienīgā komanda, kura vēl ne reizi nav uzvarējusi.

Rezultatīvākais „Panathinaikos” rindās bija Nikola Pekovičs, kurš guva 14 punktus. Viesiem rezultatīvākais bija Kšištofs Lavrinovičs, kurš guva 22 punktus. Interesanti, ka šodienas spēlē piedalījās trīs lietuvieši – Lavrinovičs, Kaukēns, kā arī Jasikēvičs, pie tam visi viņi guva vismaz desmit punktus.

Otrajā šīs grupas spēlē „Regal Barcelona”, izšķirošo pārsvaru iegūstot trešajā ceturtdaļā, diezgan viegli ar 74:62 apspēlēja poļu „Asseco Prokom”. Vēl pēc pirmā puslaika spāņiem bija tikai četru punktu pārsvars, bet turpinājumā viņi nospēlēja krietni veiksmīgāk par viesiem. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Huans Navaro. Viņa kontā 21 punkts, zaudētājiem visvairāk iemeta Patriks Burks – 14 punkti.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-11-13 23:52, pirms 15 gadiem
Žēl daudz netruka uzvilkt lielos pašu mājās. Itāļi šogad atkal meģinās iegut kausu savā īpašumā, pagajušo sezonu daudz netruka. Izskatas ka ļoti labi ka paņēmuši Domerkantu labs papildinājums