Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Zdovču ieceļ par jauno ''Union Olimpija'' galveno treneri

Zdovču ieceļ par jauno ''Union Olimpija'' galveno treneri
Jure Zdovčs
Foto: www.euroleague.net

Slovēņu kluba Ļubļanas ''Union Olimpija'' jaunais galvenais treneris būs Jure Zdovčs, kurš šajā postenī nomainīs iepriekšējo komandas vadītāju Aleksandru Dzikiču.

Kā zināms Dzikičs tika atlaists komandas kluba neapmierinošo rezultātu dēļ, jo šobrīd ''Union Olimpija'' ULEB Eirolīgas C grupā ir pēdējā vietā ar sešiem zaudējumiem septiņās spēlēs, bet Adrijas līgā komanda šobrīd atrodas devītajā pozīcijā, vienpadsmit spēlēs uzvarot četrās cīņās, bet septiņās piedzīvojot zaudējumus.

Zdovčs par jauno amatu izsakās: ''Situācija komandā šobrīd nav tā pateicīgākā. Nākamie daži mēneši būs grūti, jo to laikā mums nāksies atgūt šī kluba prestižu, ko tas ir pelnījis. Jūs visi zināt, ka ''Union Olimpija'' vienmēr tiecas pēc trofejām, tāpēc katrs zaudējums tiek uztverts kā traģēdija.'' Līgums noslēgts līdz 2010./2011.gada sezonas beigām.

Zdovčam šobrīd ir arī Slovēnijas izlases galvenais treneris, bet ''Union Olimpija'' viņš ir strādājis par sporta direktora jau 2006./2007.gada sezonā. Savā trenera karjerā Zdovčs ir bijis vadītājs tādiem klubiem kā horvātu ''Split'', ar ko ieguvis Horvātijas kausu, Ļubļanas ''Geoplin Slovan'', Saloniku ''Iraklis'', kā arī Bosnijas klubu ''Bosna Sarajevo''.

Izmantotie resursi:
euroleague.net