Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

K. Valters: "Jākoncentrējas uz katru spēli"

K. Valters: "Jākoncentrējas uz katru spēli"
Kristaps Valters
Foto: bctriumph.ru

Krievijas basketbola kluba Ļubercu "Triumphf" saspēles vadītājs Kristaps Valters izteicis savu komentāru par pretiniekiem ULEB kausa 1/16 finālā "Artland Dragons", kā arī nosaucis panākuma atslēgas.

Kopš pagājuša gada pašām beigām Ļubercu "Triumph" pārstāv latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters. ULEB kausa E grupā ar desmit spēlēs gūtajām astoņām uzvarām "Triumph" ierindojās pirmajā vietā un ULEB kausa 1/16 finālā tiksies ar Vācijas klubu "Artland Dragons". Savu komandu, kā arī pretiniekus komentēja Kristaps Valters.

"Grupu turnīra noslēgšana pirmajā vietā ir labs rezultāts, jo esam šī turnīra jaunpienācēji. Esam diezgan laba komanda. Pievienojos komandai tikai pirms mēneša un esmu aizvadījs tikai trīs spēles ULEB kausā "Triumph" sastāvā," tā Valters.

"Domāju, ka esam spēcīgāki nekā "Artland Dragons", bet tas ir jāpierāda uz laukuma. Viņu laukumā būs grūti uzvarēt, jo fani tur patiešām ir skaļi. Savā laukumā viņi uzvarēja Kijevu, kas ir laba komanda, tāpēc esmu pārliecināts, ka mūs gaida grūta spēle Vācijā. Mums jāturpina spēlēt kā līdz šim, jāizmanto garie spēlētāji, jo "Artland Dragons" nav daudz labu spēlētāju garajā galā - tur mums ir pārsvars. Jāspēlē arī ātri un jāizmanto mūsu labākās īpašības, kā piemēram, caurgājieni un ātri uzbrukumi," Valters minēja atslēgas pozitīvam rezultātam mačos pret šo Vācijas klubu, kuru šosezon redzējām arī Rīgā.

Kristaps Valters arī nosauca mājas spēļu priekšrocības un mērķus ULEB kausā: "Protams, tas ir par labu mums, ka pēdējo sērijas spēli varēsim aizvadīt savā laukumā, savu fanu priekšā. Mājas zāle, pazīstami grozi, atbalstītāji, nenoguršana no pārbrauciena - šīs ir lietas, kas palīdz mājiniekiem. Domāju, mums ir jāiekļūst "Final 8", tas ir minimālais mērķis. Darīsim visu iespējamo, lai to sasniegtu, bet mūs gaida spēcīgi pretinieki. Pa priekšu ir jāuzvar "Artland Dragons", bet tad jau gaidīs "Turk Telekom" vai Kazaņas "Unics", kuras abas ir stipras komandas. Jākoncentrējas uz katru spēli, jāparāda labākais sniegums un redzēsim kas no tā iznāks."

Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-12 16:35, pirms 17 gadiem
lai veicas
Slēpts komentārs: es-par-BKV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-12 17:01, pirms 17 gadiem
Lai veicas !

     [+] [-]

, 2008-02-12 17:14, pirms 17 gadiem
jaaa. Veiksme nedaudz noderees
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja