Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kambalam septiņi punkti un zaudējums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kambalam septiņi punkti un zaudējums
Kaspars Kambala uzbrukumā
Foto: FIBA Europe

FIBA Izaicinājuma kausa E grupas noslēdzošajā mačā Ainara Bagatska un Kaspara Kambalas Krasnojarskas ''Enisey'' izbraukumā ar 65:73 piekāpās Ljēžas ''Belgacom'' un spiesta samierināties ar otro vietu grupā. Kambala pēdējā spēlē atzīmējās ar septiņiem punktiem.

E apakšgrupā pirms pēdējās spēļu kārtas galvenā aktualitāte bija par to, kura komanda ieņems pirmo vietu. Pole position bija beļģu ''Belgacom''. Ljēžas klubs šovakar ''Enisey'' varēja atļauties zaudēt ar piecu punktu starpību, jo 8. decembrī Krasnojarskā bija uzvarējis ar 84:78 un turnīra tabulā tam bija vienas uzvaras pārsvars.

Spēles pirmajā pusē vadības grožus savās rokās turēja ''Enisey'', kam bija pat nepieciešamais handikaps, taču otrajā puslaikā beļģi ne vien atspēlējās, bet arī izcīnīja uzvaru - 75:63. Līdz ar to ''Belgacom'' ar piecām uzvarām un tikai vienu neveiksmi ieguva pirmo vietu, bet ''Enisey'' ar 3-3 bilanci palika otrajā vietā. Abas komandas turpinās cīņu nākamajā kārtā.

''Enisey'' sastāvā Kaspars Kambala nospēlēja nepilnas 26 minūtes, kuru laikā guva septiņus punktus (1p - 1/1, 2p - 3/12), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, vienreiz kļūdījās un nopelnīja divas piezīmes.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

  +7 [+] [-]

, 2010-01-12 23:17, pirms 14 gadiem
Šoreiz nav bijusi tā labākā spēle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-12 23:29, pirms 14 gadiem
Šoreiz ar metieniem galīgi aizšāvis garām