Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A grupa: ''Žalgiris'' piedzīvo zaudējumu

A grupa: ''Žalgiris'' piedzīvo zaudējumu
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas C grupas spēlē Kauņas ''Žalgiris'', neveiksmīgi aizvadot ceturto ceturtdaļu, izbraukumā piekāpās Zagrebas ''Cibona'' ar rezultātu 52:64, tādējādi piedzīvojot trešo zaudējumu četrās spēlēs.

Spēles pirmais puslaiks pagāja diezgan līdzīgā cīņā. Pirmajā ceturtdaļā laukumā varēja novērot līdzvērtīgu basketbolu un nevienai no komandām neizdevās iegūt kādu būtisku pārsvaru. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās neizšķirti 16:16, bet otrajā ceturtdaļā nedaudz veiksmīgāki izrādījās mājinieki, kuri puslaiku pabeidza ar +4 - 35:31.

Arī trešajā ceturtdaļā laukumā ritēja ļoti līdzīga cīņa. Nervozitāti cīņā pieauga, bet kopumā trešo ceturtdaļu uzvarēja ''Žalgiris'', atspēlējot vienu punkta deficītu. Pēc trešās ceturtdaļas ar rezultātu 47:44 vadībā joprojām atradās mājinieki un spēles uzvarētājs izšķīrās pēdējās desmit minūtes. Tās daudz veiksmīgāk un pārliecinošāk aizvadīja mājinieki, kuri ar aktīvu aizsardzību piespieda viesus uzbrukt ar zemu precizitāti. ''Žalgiris'' pēdējās ceturtdaļas laikā guva vien astoņus punktus un piedzīvoja likumsakarīgu zaudējumu ar 52:64.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Marko Tomašs, kurš guva 14 punktus, bet ''Žalgiris'' sastāvā Mirza Begičs izcēlās arī ar 14 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-11 20:09, pirms 15 gadiem
Chocolate rakstīja: Vissmaz ar pieklajigu rezultatu.
šī spēle viņiem bija jāuzvar,ņemot vērā pretinieku vājo sniegumu iepriekšējās spēlēs,es pat teikšu ĻOTI vājo sniegumu

     [+] [-]

, 2009-11-11 20:27, pirms 15 gadiem
visnotalj vaaja speele