Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Žalgiris'' un vēl 12 klubi vienojas par dalību Eirolīgā vismaz līdz 2040. gadam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Žalgiris'' un vēl 12 klubi vienojas par dalību Eirolīgā vismaz līdz 2040. gadam
Džanans Musa (priekšplānā) un Vaņa Marinkovičs. Foto: EPA/Scanpix

Lietuvas basketbola grands Kauņas ''Žalgiris'' un vēl 12 klubi šodien Eirolīgas biedru kopsapulcē vienojušies, ka ULEB rīkotajā turnīrā spēlēs vismaz līdz 2040. gadam.

Bez Kauņas ''Žalgiris'' komandas savu dalību ULEB Eirolīgā nākamajos 16 gados apstiprinājusi arī Rolanda Šmita nākamā vienība Stambulas ''Anadolu Efes'', Stambulas ''Fenerbahce'', ar ko līgums uz divām nākamajām sezonām ir Artūram Žagaram, Vitorijas ''Baskonia'', ''Barcelona'', Telavivas ''Maccabi'', Milānas ''Olimpia'', Madrides ''Real'', Pirejas ''Olympiacos'', Atēnu ''Panathinaikos'', Minhenes ''Bayern'', Vilerbānas ASVEL un arī okupantu klubs Maskavas CSKA, kas kopš Krievijas sāktā kara Ukrainā turnīrā nepiedalās, taču saglabā A licenci.

Nākamajā nedēļā klubu pārstāvji tiksies vēlreiz, lai vienotos par 2024./2025. gada sezonas kalendāru. Tad sagaidāms arī lēmums par nākamās sezonas ULEB Eirolīgas un ULEB Eirokausa galējo klubu sastāvu.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-207500-...

  -1 [+] [-]

, 2024-06-11 17:36, pirms 2 nedēļām
izskatās ka FIBA vairs nekādu cerību izdzenāt šito bagātnieku klubiņu.
noteikt skarbas sankcijas pret klubiem, izlasēm, spēlētājiem, arēnām, sponsoriem, utt. kuri darbojas ap šo naudas sili, pietrūka drosmes un noraustījās, ka saņems pretsitienus.

tas būtu līdzīgi, kā kādas valsts 18 turīgākie oligarhi izlemtu: na*** maksāt nodokļus, viss, kas ienāk man kasē, ir mans. Pensionāri, nespējnieki, slimnieki, bāreņi, utt, kas aiz žoga, lai izdzīvo kā māk. Tērēju tikai tam, ko man vajag. Forši.

visiem būtu miers, ja FIBA pirms 24 gadiem būtu viltīgāka/pielaidīgāka, būtu samierinājusies ar mazāku daļu pie siles, bet ko tagad vairs ...

     [+] [-]

, 2024-06-12 23:29, pirms 2 nedēļām
Gaidu CSKA atgriešanas EL!!!