Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Leģendārais treneris Obradovičs saņem četru spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leģendārais treneris Obradovičs saņem četru spēļu diskvalifikāciju
Žeļko Obradovičs. Foto: KK Partizan

Pēc skandāla Serbijas Basketbola līgas finālā Belgradas "Partizan" galvenais treneris Žeļko Obradovičs un menedžeris Luka Vulikičs sodīti ar četru spēļu diskvalifikāciju.

Serbijas fināls pirms nedēļas noslēdzās ar skandālu. Otrā puslaika sākumā Belgradas "Partizan" bija vadībā ar drošu pārsvaru +12, bet mačs tika apturēts fanu aizskarošo saukļu dēļ. Tie tika veltīti pretinieces Belgradas "Crvena Zvezda" prezidentam un viņa ģimenei.

Lai gan sākotnēji tika uzskatīts, ka mačs tiks izspēlēts nākamajā dienā, "Crvena Zvezda" basketbolisti stundu vēlāk atgriezās laukumā, tāpat atgriezās tiesneši un televīzijas brigāde. Tikmēr vairāki "Partizan" basketbolisti pēc spēles pārtraukšanas bija devušies mājās.

Mājiniekiem tika dotas 15 minūtes, lai spēli turpinātu, bet tas nenotika, un tika izlemts par tehniskās uzvaras piešķiršanu viesiem –"Crvena Zvezda" basketbolistiem. Tādējādi viņi tika pie titula.

Tagad Obradovičs un Vulikičs sodīti ar četru spēļu diskvalifikāciju, ko vajadzēs izciest nākamās sezonas beigās, jo abas vadošās komandas Serbijas cīņās iesaistās tikai no pusfināla.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-207492-...