Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Joventut" treneris pēc izstāšanās: "Jasikēvičs ir rupjš un mūs neciena"

Agris Suveizda

"Joventut" treneris pēc izstāšanās: "Jasikēvičs ir rupjš un mūs neciena"
Karless Durans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barça" vakar Spānijas pusfinālsērijas ceturtajā spēlē atguva 12 punktu deficītu un svinēja sarežģītu uzvaru izbraukumā pār Artūra Žagara un Kriša Helmaņa pārstāvēto Badalonas "Joventut", smagā sērijā uzvarot ar 3-1.

"Mums līgā finišēt tikai aiz "Real Madrid" un "Barça", kad vēl pirms četriem gadiem klubam vajadzēja pazust, ir liels sasniegums…Uz spēlēm sapulcējām vairāk nekā 10 tūkstošus cilvēku un starp spēlētājiem un līdzjutējiem esam izveidojuši ļoti īpašu saikni. Pēc dažiem gadiem šo sezonu atcerēsimies kā brīnišķīgu," pauda Durans.

Barselonas kluba galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs pēc spēles slavēja savas komandas raksturu, taču lietuvieša izteikumi un empātijas trūkums, nepieminot "Joventut", Duranam negāja pie sirds. "Viņš runā tikai par savu komandu un sevi – savu komandu un sevi. Kamēr mēs pretiniekus novērtējam un uzskatām, ka viņiem ir brīnišķīga komanda, kas parādīja, ka ir labāka par mums, viņš mūs neciena. Teikt godīgi? Viņš ir rupjš. Viņš mūs neciena? Nekas, nākamreiz mēģināsim vēlreiz."

"Joventut" regulārajā sezonā ar Barselonas grandu apmainījās mājas uzvarām un ar bilanci 22-14 ieņēma ceturto vietu aiz "Valencia", kas izkrita jau ceturtdaļfinālā, savukārt Badalonas klubs izslēgšanas spēles sāka ar panākumu pār "Tenerife" (2-1). Latviešu pienesums šajā sezonā gan bija minimāls – 20 gadus vecais centrs Krišs Helmanis ACB līgā piedalījās tikai vienā spēlē, bet Artūrs Žagars izslēgšanas spēles, atgriezies no īres Vācijā, vēroja no malas.

Izmantotie resursi:
https://as.com/baloncesto/acb/duran...
https://www.eurohoops.net/en/acb/13...

     [+] [-]

, 2022-06-11 16:57, pirms 2 gadiem
Vispār jau trenerim ir jāruna par savu komandu!

     [+] [-]

, 2022-06-11 18:50, pirms 2 gadiem
Gan jau ka Šaras bija sasapņojies ka iegūs ČL titulu...bet 1/2 fanāla elclasik-ā pārāks bija Real,tapēc laikam ir dusmīgs.Arī Efes būtu 1/2 finālā vai finālā atsēdinājuši Šaras.Barsa knapi tika galā ar Bayer play off-ā.