Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eidsons - Eiropas kausa nedēļas MVP

Eidsons - Eiropas kausa nedēļas MVP
Čaks Eidsons
Foto: AP

Lietuvas basketbola kluba Viļņas "Lietuvos Rytas" uzbrucējs Čaks Eidsons atzīts par aizvadītās ULEB Eiropas kausa spēļu kārtas vērtīgāko spēlētāju. Eidsons palīdzēja "Rytas" uzvarēt, savācot 37 efektivitātes punktus.

Otrdien "Lietuvos Rytas" savā laukumā ar 105:64 savā laukumā sagrāva vācu klubu Kvakenbrukas "Artland Dragons", kas bija pārliecinošākā uzvara no līdzšinējām ULEB Eiropas kausa "Top 16" spēlēm. Tas nebija vienīgais Viļņas kluba panākums, jo amerikāņu uzbrucējs Čaks Eidsons tika atzīts par nedēļas ULEB EIropas kausa vērīgāko spēlētāju jeb MVP. Eidsona laukumā pabija 26 minūtes, kuru laikā guva 18 punktus (2p 4/6, 3p 1/2, sm 7/7), atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, pārtvēra trīs bumbas un bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī izprovocēja sešus noteikumu pārkāpumus. Kopumā Eidsonam 37 efektivitātes punkti, kas ieceļ viņu nedēļas MVP kārtā.

Tuvākie sekotāji bija Darjušs Lavrinovičs no Maskavas "Dynamo" ar 33 efektivitātes punktiem, bet par vienu mazāk Trevīzo "Benetton" spēlētājam S. Dž. Volesam.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja