Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

BAA Rīga sadarbosies ar "FMP"

BAA Rīga sadarbosies ar "FMP"
Guntis Šēnhofs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Šodien basketbola klubs "VEF Rīga" devās uz FIBA Izaicinājuma kausa sezonas pēdējo spēli Serbijā, kur būs tikšanās ar Belgradas "FMP". Kopā ar VEF uz turieni devās arī BAA Rīga pārstāvji, kas plāno izveidot sadarbību ar "FMP".

Paralēli Rīgas VEF spēlei Serbijā turpat viesosies arī Basketbola attīstības aģentūras "Rīga" ( BAA Rīga) vadība, kas tiksies ar Belgradas "FMP" vadību. Šīs tikšanās mērķis būs sadarbības veidošana ar serbu klubu, ko grib veikt BAA Rīga. "FMP" klubs ir pazīstams kā viens no vadošajiem bijušās Dienvidslāvijas jauno talantu ražotājiem.

Kā ziņo "FMP" klubs, tad uz Belgradu devušies pieci BAA Rīga pārstāvji, to skaitā šīs organizācijas dibinātājs Guntis Šēnhofs, kā arī Artūrs Šēnhofs, kurš arī iesaistīts BAA Rīga darbībā un ir Eiropas Junioru Basketboa līgas (EYBL) preizdents. Artūrs Šēnhofs ir arī "VEF Rīga" kluba sporta direktors. Savukārt runājot par rītdien gaidāmo FIBA Izaicinājuma kausa spēli, "FMP" klubs noskaņojies uz panākumu, lai nodrošinātu pirmo vietu grupā.

Izmantotie resursi:
kk-fmp.net


, 2010-01-11 16:39, pirms 14 gadiem
Raksts par to, ka lieli dūži runās par sadarbību, un to, kas ir Artūrs Šēnhofs. Par kādu īsti sadarbību ies runa, skaidrāks nekļuva. Par to, kas tik vien ir Artūrs Šēnhofs, skaidrāks kļuva. Kaut kāds pārcilvēks. Kā viņš visu paspēj? Vajadzētu viņu vēl kādam valsts kapitālsabiedrības valdes locekļa amatam izvirzīt. Domāju, ka mierīgi tiktu galā!

Tagad attaisnošu sava komentāra esamību sporta portālā ar teikumu:
"Savukārt runājot par rītdien gaidāmo FIBA Izaicinājuma kausa spēli, "FMP" klubs noskaņojies uz panākumu, lai nodrošinātu pirmo vietu grupā."
, 2010-01-11 16:49, pirms 14 gadiem
un kas tad BAA ir Mārtiņš Lauva? kā Šēnis var būt tās prezidents un ĪPAŠNIEKS? normāli Domē iešņaucis..
, 2010-01-12 13:22, pirms 14 gadiem
Būtu Šēnhofs labāk savu skolu sakārtojis, izaudzinājis beidzot kaut vienu izlases spēlētāju, nečakarējis jaunos trenerus un nevilcis katrā amatā savējos. Tagad brauks savu demagoģiju liet serbiem. Cilvēks, kurš ielīdīs visos caurumos - bijis labs visām valdībām, bija pa draugam ar Jaunā laika valdību ASK, bija pa draugam ar tēvzemiešiem, tagad ir Ušakova padomnieks sporta jautājumos.
Bet reāli no visa tā kāds ir labums???????
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
5

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.
Pirejas "Olympiacos" pret Stambulas "Fenerbahçe". Foto: Annegret Hilse/Reuters/Scanpix
2

Mierīgā gaisotnē "Fenerbahçe" nepagūst atspēlēties, Eirolīgas bronza Pirejai

Salīdzinoši klusā noskaņā Berlīnē noritēja ULEB Eirolīgas finālčetrinieka spēle par trešo vietu, Pirejas "Olympiacos" tajā ar 87:84 uzveicot Stambulas "Fenerbahçe".
Adrians Andževs. Foto: EuroLeague
1

Andževa ''Real'' dramatiskā spēlē otro gadu pēc kārtas triumfē jauniešu Eirolīgā

Šodien par jauniešu Eirolīgas čempioni otro sezonu pēc kārtas un piekto komandas vēsturē kļuvusi Adriana Andževa pārstāvētā Madrides ''Real'' U18, kas pamatlaika izskaņā atspēlējās un papildlaika galotnē nospēlēja aukstasinīgāk, ar 85:84 uzvarot Parīzes PFBB INSEP U18 komandu.