Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

PAOK aizsargs Brēmers: "Zinu, kā spēlē Latvijas komandas, tās ir ļoti agresīvas"

Rolands Eliņš

PAOK aizsargs Brēmers: "Zinu, kā spēlē Latvijas komandas, tās ir ļoti agresīvas"
Ernests Brēmers vēl "Ulker" formā
Foto: AFP/Scanpix

Pirms šovakar gaidāmās Eirokausa spēles starp PAOK un "Ventspils" savā viedoklī par Latvijas komandu dalījies Grieķijas kluba galvenais treneris Soulis Markopouloss un tās jaunpienācējs Ernests Brēmers.

"Šī mums ir ļoti svarīga spēle, jo nepieciešama uzvara, lai nodrošinātu vietu nākamajā kārtā," sacījis PAOK galvenais treneris Soulis Markopouloss. ""Ventspils ir ļoti bīstama komanda, viņi nav padevušies pirms laika nevienā no iepriekšējām spēlēm. It īpaši spilgi piemēri ir pēdējie divi mači pret "Karsiyaka" un "Lokomotiv-Kuban". Mums jāspēlē ļoti uzmanīgi, turklāt jāskatās arī, kā vislabāk iekļaut sastāvā jauno spēlētāju Ernestu Brēmeru, lai viņš pēc iespējas ātrāk aptvertu mūsu spēles pamatprincipus."

"Mana pirmā spēle PAOK komandā pagaidām ļoti atgādina pirmo pievienošanos šai komandai," atzinis Brēmers. "Nācu palīgā PAOK Eirokausa spēlē, un šoreiz situācija ir daudz nopietnāka. Ja uzvaram, tad tiekam nākamajā kārtā, līdz ar to šī uzvara ir nepieciešama."

Brēmera ceļi jau krustojušies ar "Ventspils" komandu pagājušajā sezonā, un pats spēlētājs to nav aizmirsis: "Es zinu, kā spēlē Latvijas komandas, tās ir ļoti agresīvas. Zinu arī Mairu Četmenu, kura vārdam nevajag daudz lieku paskaidrojumu, galu galā, viņš ir Eirokausa rezultatīvākais spēlētājs un komandas līderis, līdz ar to mums jāierobežo viņa darbība laukumā."

Par savu iekļaušanos komandā Brēmers ir visai optimistisks, taču atzīst, ka laika bijis maz. "Man bija tikai pusotra diena, lai sagatavotos, tādēļ treneris man pieteica vienkārši būt sev pašam, spēlēt savu spēli un nebūt pasīvam. Man arī ieteikts censties pēc iespējas ātrāk saprast komandas saspēles, palīgos ņemot manu pieredzi. Katrā gadījumā, tik svarīgai spēlei es esmu noskaņojies un gatavs."

PAOK trenera piesaukto nepadošanos atgādināja arī "Ventspils" spēlētājs Akselis Vairogs: "Līdz šim visas mūsu Eirokausa spēles bijušas līdzvērtīgas, zaudējam tikai ar pāris grozu starpību. Šobrīd mums ir jānotic sev un jāiemet vajadzīgie metieni."

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-10 13:56, pirms 10 gadiem
Roberts Stumbris of Rakvere Tarvas has tested positive for doping.. what exactly, not known yet.

Estonian Anti-Doping announced that Zeidaks used anabolic steroids (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja