Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

C grupa: ''Caja Laboral'' un ''CSKA'' svin uzvaras

C grupa: ''Caja Laboral'' un ''CSKA'' svin uzvaras
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas C apakšgrupas spēlēs ''Caja Laboral'' ar 91:82 pārspēja Telavivas ''Maccabi'', bet Maskavas ''CSKA'' izbraukumā ar 72:57 pieveica Romas ''Lottomatica''.

Interesanta spēle šovakar aizritēja Telavivā, kur ''Maccabi'' cīnījās ar ''Caja Laboral''. Pirmo ceturtdaļu nedaudz labāk aizvadīja viesi, kuri iekrāja divu punktu pārsvaru - 20:18. Arī otrajā ceturtdaļā ''Caja Laboral'' basketbolisti darbojās nedaudz pārliecinošāk par ''Maccabi'' un savu pārsvaru nedaudz palielināja. Pēc puslaika viesi atradās vadībā ar 43:34.

Otrajā puslaikā spēle izlīdzinājās. ''Maccabi'' darbojās daudz agresīvāk, vēloties lauzt spēles gaitu un atspēlēt deficītu. Tas gan mājiniekiem šajā spēlē neizdevās, jo ''Caja Laboral'' izrādījās nedaudz spēcīgāki. Viesi spēja noturēt savu pārsvaru ne tikai trešajā, bet arī ceturtajā ceturtdaļā, svinot likumsakarīgu uzvaru ar 91:82.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Mirza Teletovičs, kurš izcēlās ar 28 punktiem, bet zaudētājiem 19 punkti Čaka Eidsona kontā.

Citā šīsdienas spēlē Maskavas ''CSKA'' diezgan pārliecinoši ar 72:57 izbraukumā pārspēja Romas ''Lottomatica''.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-11 00:38, pirms 15 gadiem
Un sovakar mes vienkarsi esam redzejusi ta "Carácter Baskonia" ka mes Baskonia fans gaidijam.
Ar Hermann, Oleson, Marcelinho un sodiena komanda spirit mes velreiz varetu but Final 4.

Gora Baskonia! Malacis Mirza! un superigi tempo Singletary! =)