Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Prieks, ka esam tikuši ārā no melnās joslas"

Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Prieks, ka esam tikuši ārā no melnās joslas"
Agris Galvanovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc uzvaras pār "Cajasol" Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas spēlē BK "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis dalījās iespaidos par aizvadīto spēli, atzīstot, ka uzvaras iemesls slēpjas tajā, ka spēlētāji izpildījuši spēles plānu.

Agris Galvanovskis, "Ventspils" galvenais treneris: "Izpildījām spēles plānu, un čaļi pieturējās pie tā, ko bijām sarunājuši. Pārsteidza 14. numurs del Kazs, kurš sameta vairāk, nekā bijām gaidijuši. Prieks, ka esam tikuši ārā no melnās joslas. Iespējams, pie ta bija vainīga lielā slodze treniņos iepriekš, čaļi jutās pārāk komfortabli, jo parādītie rezultāti līdz tam nebija slikti. Breizeltons nospēlēja krietni citādāk, nekā iepriekš un ar caurgājieniem, un metieniem labi sevi parādīja. Ciakosu mēģināsim sagatavot nākamajai spēlei pret "Liepājas Lauvām", bet, iespējams, ka viņš vēl nebūs gatavs. Bija uzstādījums mest pa grozu, ja ir brīvi metieni, nevis pauzēt un mēģināt nospēlēt ilgāk, kā to bijām darījuši iepriekš. Varbūt tikai kādi trīs vai četri metieni bija sasteigti. Mums ir daudz labu metēju no distances komandā, bet arī spiediens no apakšas šodien nebija slikts, ņemot vērā, ka viņiem bija tik lieli un labi garie spēlētāji. Strēlnieks savu darbu izdarīja, bet uzskatu, ka mums ir divi vienādi saspēles vadītāji, līdz ar to tas, kuram aiziet spēle konkrētajā dienā, tas spēlē vairāk. Nav tā, ka mums kāds ir smagais rezervists, visi var spēlēt un dot ieguldījumu komandai."

"Svarīgi bija šodien uzvarēt, lai varam aizķerties grupā un nezaudēt cerības pacīnīties par pirmajām divām vietām grupā. Pirmā spēle bija norakstāma uz to, ka čaļi sadega. Otrajā spēlē pieļāvām ļoti daudz kļūdu, un poļi arī savās mājās meta ar milzīgu precizitāti."

Juris Umbraško, "Ventspils" aizsargs, kurš šodien guva 17 punktus, kļūstot par rezultatīvāko ventspilnieku basketbolistu: "Treneris deva uzstādījumu spēlei, un mēs centāmies to izpildīt. Arī šoreiz bija mazliet pasteigšanās vairākās epizodēs, bet kopumā centāmies izpildīt to, ko treneris lika, un tāpēc arī izcīnījām uzvaru."

Pedro Martinezs, "Cajasol" galvenais treneris: "Spēli sākām slikti, bija slikta aizsardzība, bet vēlāk spējām to nostiprināt. Metienu precizitāte bija slikta, slikti cīnījāmies par atlēkušajām bumbām, nebija daudz ātro uzbrukumu, līdz ar to nespējām izcīnīt uzvaru. Diezgan slikti esam aizvadījuši pirmo apli, mums noteikti jāuzlabo savs sniegums. Par tiesnešiem nevēlos celt pretenzijas."

Pedro del Kazs, "Cajasol" aizsargs: "Sākām slikti, bijām iedzinējos un spēles laikā sniegums tā arī neuzlabojās, iemetām maz punktus, tāpēc arī nespējām izcīnīt uzvaru. Mēs zinājām, ko sagaidīt no Ventspils komandas, zinājām, ka būs problēmas, bet galvenā problēma bija sliktā darbība aizsardzībā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-12-10 20:51, pirms 16 gadiem
zero_is_hero rakstīja: man ari priex bet kapec strelniex nespeleja
spēlēja bet visai švaki,Brazeltons tomēr bija labāks šodien
Slēpts komentārs: erikxxl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-10 22:05, pirms 16 gadiem
Newis shodien vinjs bija labaaks bet vinjs ir labāks par strēlnieku tā vai tā !

     [+] [-]

, 2008-12-11 01:13, pirms 16 gadiem
malaci