Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Asvel Villeurbanne" viesos revanšējas "Ulker"

A grupa: "Asvel Villeurbanne" viesos revanšējas "Ulker"
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas A grupas spēlē zaudējumu savā laukumā piedzīvoja "Fenerbahce Ulker" basketbolisti, kas ar 61:68 piekāpās "Asvel Villeurbanne" vienībai.

Abas šīs komandas savā starpā tikās oktobra beigās, un toreiz "Fenerbahce Ulker" basketbolisti izbraukumā ar 78:76 mača papildlaikā pieveica "Asvel Villeurbanne" vienību.

Šīs dienas spēlē pirmajā ceturtdaļā lielākais pārsvars bija četri punkti – 14:10 par labu "Ulker". Arī pirmā ceturtdaļa beidzās ar minimālu "Ulker" komandas pārsvaru – 16:14. Otrajā ceturtdaļā laukuma saimnieki vienu brīdi panāca +11, taču neveiksmīgi nospēlēts pirmā puslaika beigās un tikai +4 – 34:30.

Otro puslaiku labāk iesāka viesi, kas izvirzījās vadībā (43:38). Mājinieki neļāva viesiem atrauties un pēc trešās ceturtdaļas "Asvel Villeurbanne" komandas pārsvars bija divi punkti – 49:47. Lai arī kā mājinieki centās atspēlēties, tas viņiem neizdevās. Viesi nosargāja savu pārsvaru un beigās izcīnīja uzvaru ar 68:61.

Zaudētājiem pa 11 punktiem guva Lins Grīrs un Omers Asiks, kurš arī izcīnīja septiņas bumbas zem groziem. Viesu komandas rindās labākais bija Kristjans Kangurs, kurš guva 16 punktus.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2009-12-09 22:59, pirms 15 gadiem
Opa, negaidīti, bet patīkami no Kangura.