Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Mazurs: "Uzvara pār "Avtodor" mums ir ļoti svarīga"

Mazurs: "Uzvara pār "Avtodor" mums ir ļoti svarīga"
VEF basketbolisti
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Divas dienas atpakaļ bijām Turcijā un, iespējams, spēlētāji līdz sestdienai nespēja pilnībā atjaunoties. Spēles iznākums ir ārkārtīgi pozitīvs," izcīnot trešo uzvaru VTB Vienotajā līgā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

Sergejs Mokins, "Avtodor" galvenais treneris

“Nenospēlējām pienācīgi aizsardzībā. Tas kļuva par galveno zaudējuma iemeslu. Sametām vairāk nekā 80 punktus, taču ielaidām gandrīz 100. VEF ir laba komanda un zinājām, ka cīņa nebūs vienkārša. Latvieši spēlē ļoti agresīvi. Kā likums, viņi uzvar vai zaudē savas cīņas galotnēs. Tā notika arī šodien. Kā izskaidrot slikto precizitāti tālmetienos? Ja netrāpi vienu vai divus metienus pēc kārtas, gribot vai negribot sāc zaudēt pārliecību. Šī iemesla dēļ uzsvaru likām uz cīņu zem groza. Kirils Fesenko mums palīdzēja, kā mācēja. Otrajā puslaikā precizitāte kritās, jo visu spēli intensīvi gūt punktus ir grūti.”

Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris

“Pirmkārt, vēlos pateikties spēlētājiem par uzvaru. Viņi nospēlēja ar pašcieņu, pat neskatoties uz vājo spēles sākumu. Iespējams, pretinieks nedaudz atslābinājās. Nonākot iedzinēju lomā, mēs saglabājām koncentrēšanos un centāmies spēlēt savu spēli. Noslēgumā spējām izmantot mūsu stiprās puses. Esmu ļoti priecīgs par galotnē izcīnīto uzvaru. Panākums mums ir ļoti svarīgs, jo neveiksmīgi aizvadījām iepriekšējo spēli VTB Vienotajā līgā. Mūsu komandai šonedēļ bija trīs spēles.”

Nākamo spēli VTB līgā VEF aizvadīs 17. novembrī, savā laukumā uzņemot Maskavas CSKA basketbolistus.


, 2014-11-09 20:33, pirms 10 gadiem
Tikai tieciet ātrāk vaļā no tā lempja BambaFalla
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-09 21:50, pirms 10 gadiem
Kakselis V rakstīja: beidz filozofēt- Bamba tur salīdzinoši par kapeikām vēl spēlē, pirmais liekēdis no kā jātiek vaļā ir kapteinis Bērziņš.
Bamba nespēlē-viņš tikai jauc spēli
, 2014-11-09 21:57, pirms 10 gadiem
Mordangas zivju inspektors rakstīja: Bamba nespēlē-viņš tikai jauc spēli
Spēli jauc Bērziņš! Tā kā beidz te smirdēt
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.