Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Bagatskis: "Ja gribam tikt tālu, labāku grupu nevar iedomāties"

Bagatskis: "Ja gribam tikt tālu, labāku grupu nevar iedomāties"
Ainars Bagatskis
Foto: nn-basket.ru

Pēc "Nizhny Novgorod" ielozēšanas ULEB Eiropas kausa F grupā komandas galvenais treneris Ainars Bagatskis to komentēja, norādot, ka, iespējams, izloze piespēlējusi spēcīgāko grupu regulārajā turnīrā.

Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētā "Nizhny Novgorod", ko jaunajā sezonā pārstāvēs arī latviešus spēka uzbrucējs Kaspars Bērziņš, tika ielozēta F grupā pret Stambulas "Galatasaray", Volgogradas "Krasny Oktyabr", Jeruzalemes "Hapoel", Atēnu AEK un Klaipēdas "Neptunas".

"Mums, iespējams, tikusi spēcīgākā grupa pirmajā kārtā," kluba mājaslapā citēts Bagatskis. "Izņemot "Galatasaray" un "Krasny Oktyabr", visas pārējās komandas ir savu nacionālo čempionātos top komandas pagājušajā sezonā. Tomēr zinām, cik grūti ir spēlēt Turcijā un Volgogradā, tāpēc arī tur mūs gaida sarežģītas cīņas. Kopumā - ja gribam tikt tālu, labāku grupu nevar iedomāties. No paša sākuma mums pretī nāks lieliskas komandas. Mūsu līdzjutējiem būs ļoti interesanti."

Ojāra Siliņa pārstāvētās "Grissin Bon Reggio Emilia" komandas menedžeris Filipo Baroci pēc izlozes, kurā noskaidrojās, ka būs jāspēlē pret Berlīnes "Alba", spāņu "Gran Canaria", beļģu "Oostende", franču "Le Mans" un itāliešu "Brindisi", komentēja: "Šī būs grūta grupa, bet ļoti aizraujoša grupa. Spēlēsim pret augstākā kalibra komandām. Berlīnes "Alba" spēlēja Eirolīgas Top16 turnīrā, "Gran Canaria" bija Eiropas kausa finālā, bagātas tradīcijas ir gan "Le Mans", gan "Oostende" vienībā. Protams, vienmēr grūti spēlēt arī pret "Brindisi", kā to parādīja šī gada "play-off" turnīrs. Fascinējoši, ka varēsim spēlēt "O2 World" arēnā Berlīnē, kas ir viena no Eiropas skaistākajām arēnām."

Daira Bertāna pārstāvētā "Bilbao" ielozēta A grupā pret "CEZ Nymburk", Ļubļanas "Union Olimpija", franču "Nanterre", Bonnas "Telekom Baskets" un itāliešu "Dolomiti Energia Trento". Komandas galvenais treneris Sito Alonso komentēja izlozi: "Šobrīd grūti vērtēt grupas, jo komandas vēl nav beigušas komplektāciju. Centīsimies būt pēc iespējas konkurētspējīgāki un sasniegt mērķus, ko sev uzstādīsim."

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб «Нижний Новгород» -...
Sito Ufficiale della Pallacanestro Reggiana - Home
bizkaia.eldesmarque.com


Furkans Korkmazs. Foto: Agence Nice Presse

''Monaco'' vasaras papildinājums Korkmazs izlaidīs vairākas nedēļas

Francijas čempiones basketbolā un ULEB Eirolīgas vienības ''Monaco'' turku uzbrucējs Furkans Korkmazs kājas muskuļa traumas dēļ izlaidīšot vairākas nedēļas, avoti ziņo ''Basketnews.com''.
Rodions Kurucs un Sabens Lī. Foto: FIBA
1

"Fenerbahce" pēc Vilbekina savainojuma noskatījusi jaunu konkurentu Žagaram

Piektdien ULEB Eirolīgas sezonas pirmajā spēlē ceļgala krusteniskās saites pārplēsa Stambulas "Fenerbahce" saspēles vadītājs Skotijs Vilbekins. Turcijas grands, kuru šajā sezonā pārstāv arī Artūrs Žagars, jau noskatījis aizvietotāju.
Šarūns Jasikēvičs. Foto: Fenerbahçe Beko
1

Žagara treneris Jasikēvičs pēc Eirolīgas uzvaras saķeras ar sāncenšu treneri

ULEB Eirolīgu ar uzvaru sākusi Artūra Žagara pārstāvētā Stambulas "Fenerbahce", kas ar 82:71 pieveica Pirejas "Olympiacos". Neskatoties uz panākumu, ļoti neapmierināts pēc spēles bija galvenais treneris lietuvietis Šarūns Jasikēvičs.