Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žagara treneris Jasikēvičs pēc Eirolīgas uzvaras saķeras ar sāncenšu treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žagara treneris Jasikēvičs pēc Eirolīgas uzvaras saķeras ar sāncenšu treneri
Šarūns Jasikēvičs. Foto: Fenerbahçe Beko

ULEB Eirolīgu ar uzvaru sākusi Artūra Žagara pārstāvētā Stambulas "Fenerbahce", kas ar 82:71 pieveica Pirejas "Olympiacos". Neskatoties uz panākumu, ļoti neapmierināts pēc spēles bija galvenais treneris lietuvietis Šarūns Jasikēvičs.

Dodoties atsveicināties pēc spēles, Šarūns Jasikēvičs bija manāmi iekarsis un ar vārdiem metās virsū Grieķijas komandas galvenajam trenerim Jorgam Barcokam. "Lai kas notiktu spēles laikā… Mēs katrs saņēmām pa tehniskajai piezīmei. Kad centies paspiest roku pēc spēles, viņam nav… Tas ir cieņas trūkums, tā uzbrūkot," neapmierināts bija Barcoks.

"Tā nebija saruna. Šaras uzbruka man. Viņš man uzbruka, un tā bija necienīga izturēšanās," pēc zaudējuma pauda Barcoks.

Savu viedokli par notikušo sniedza arī Jasikēvičs: "Pirmkārt, man ir ļoti labas attiecības ar Jorgu. Gribēju, lai notikušais paliktu treneru ģimenē, bet dzirdēju, ka viņš jau izteicies, tāpēc man jāatbild. Tā ir jau otrā reize, kad viņš laukuma malā man māca, kā man vajadzētu trenēt. Pirmā reize bija, ka trenēju "Khimki". Neļaušu nevienam trenerim teikt man, kas man būtu jādara ar savu komandu. Uzskatu, ka tas ir nepieņemami."

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-212484-...

     [+] [-]

, 2024-10-05 17:29, vakar
Un tad ieradās Bobans, un iestājās miers