Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Union Olimpija" šķiras no līdera

"Union Olimpija" šķiras no līdera
Sani Bečirovičs
Foto: AFP

Slovēnijas basketbola klubs Ļubļanas "Union Olimpija" paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar vienu no komandas vadošajiem spēlētājiem Sani Bečiroviču. Iespējams, slovēņu aizsargs karjeru turpinās Itālijā.

Šodien "Union Olimpija" klubs izplatījis informāciju, ka sezonu turpinās bez aizsarga Sani Bečiroviča. Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad klubs zaudējis cerības iekļūt Eirolīgas Top 16 kārtā. Bečiroviča līgumā bija punkts par iespēju pārtraukt sadarbību, ja "Union Olimpija" neiekļūst Eirolīgas nākamajā kārtā, ko Ļubļanas klubs arī izmantojis. "Galvenokārt šis lēmums pieņemts finansiālo apsvērumu dēļ. Sani ir īsts profesionālis un piekrita mūsu lēmumam. Vēlam viņam veiksmi turpmākajā karjerā," oficiālajā paziņojumā norādījis "Union Olimpija" prezidents Dušans Mitičs.

"Respektēju kluba lēmumu, kad tika izmantota opcija par līguma pārtraukšanu. Visi sagaidījām no Eirolīgas ko vairāk. Kā jau sportā bieži notiek, uzskatu, ka ar nedaudz lielāku veiksmes palīdzību būtu par uzvaru vairāk un vieta nākamajā Eirolīgas kārtā, kas ļautu abām pusēm turpināt sadarbību," sacījis Bečirovičs. Pēc dažādu mediju informācijas par Bečiroviču interesi jau izrāda Itālijas augstākās līgas klubi.

Šosezon deviņās Eirolīgas spēlēs 28 gadus vecais aizsargs vidēji guva 12,9 punktus un atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles, bet 13 mačos Adrijas līgā viņam vidēji 12,9 punkti un 3,9 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
union.olimpija.com