Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Grupas favorīti būs "Dynamo""

Muižnieks: "Grupas favorīti būs "Dynamo""
Kārlis Muižnieks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc otrdien notikušās Eiropas kausa izlozes savos iespaidos ar portālu eSports.lv dalījās Latvijas čempionvienības "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks, norādot, ka līdz ar klubu attīstību pakāpeniski cēlies arī turnīra kopējais sportiskais līmenis.

Atgādināsim, ka "Barons/LMT" tika ielozēti B grupā kopā ar Maskavas "Dynamo" un Sofijas "Lukoil Academic", kā arī komandu no kvalifikācijas turnīra (Kazaņas "Unics", poļu "Czarni Slupsk" vai Jeruzalemes "Hapoel").

"Skaidrs, ka grupa ir spēcīga, bet šai sakarā arī nākas atzīt to, ka turnīra līmenis paliek ar katru gadu augstāks. Visi pretinieki ir labi, ar lieliem budžetiem. "Dynamo" sevi jau ir pierādījusi Eirolīgā un tagad stāda arvien augstākus un augstākus mērķus, domāju, ka šis klubs ir mūsu grupas galvenais favorīts," sacīja Muižnieks.

""Lukoil Academic" komanda Latvijā ir pietiekoši redzēta - ar to pērnajā sezonā tikās gan "ASK Rīga", gan "Ventspils". Trešais mūsu pretinieks visticamāk būs "Hapoel" vai "Unics". Detalizētu pretinieku analīzi vēl nav iespējams sniegt, jo komandas komplektē sastāvu, bet skaidrs, ka cīņa solās būt grūta," prognozē "Barons/LMT" treneris.

Arī Latvijas pašreizējie čempioni sparīgi strādā pie nākamās sezonas sastāva modeļa veidošanas. Galvenie akcenti šajā darbā esot skaidri, kaut zināmas korekcijas varot ieviest jautājums par ārzemnieku kvotām, kur skaidrība būs šajā nedēļā.

"Zinām, kādu komandu gribam izveidot un pie tā darbojamies - ar dažiem spēlētājiem tas notiek ātrāk, ar dažiem - ilgāk. Gribētos, lai no iepriekšējās sezonas paliek pēc iespējas vairāk cilvēku, taču tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem," sacīja Muižnieks.

Jau ziņojām, ka trīs gadu līgumu ar "Barons/LMT" noslēdza Mārtiņš Kravčenko, tāpat līgumi ir Armandam Šķēlem, Demetriusam Aleksanderam, Kasparam Bērziņam un Giedrus Gustam, apliecināja treneris.

Vaicāts par situāciju ar jauno amerikāņu uzbrucēju Adrianu Heningu, kurš nesen pievienojās klubam, Muižnieks atbild lakoniski: "Skatīsimies, kā viņš sevi pierādīs treniņos. Pēc tam tad arī tiks lemts par vajadzību iekļaut viņu sastāvā."

 +19 [+] [-]

, 2008-07-08 18:37, pirms 16 gadiem
Muižneiks un viņa klubi rullēja, rullē un rullēs !

     [+] [-]

, 2008-07-08 18:39, pirms 16 gadiem
Grupas favoriti bus Barons.......vismaz manas acis!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 18:42, pirms 16 gadiem
Robis rakstīja: tada sajuuta ka raksta autors uz peedeejaam rindinaam normaali paspeeja piedzerties. Nu ja un raksta labaakais gabals tika izgriests

kas tika izgriezts?

  +3 [+] [-]

, 2008-07-08 18:42, pirms 16 gadiem
piekriitu Muizhniekam!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 18:53, pirms 16 gadiem
keyseedee rakstīja: Hennings ar savu pieredzi Somu basketbola liiga

Un neaizmirsti vins ir speeleejis Īslandee nerveegija un meksikaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: labais333

  +4 [+] [-]

, 2008-07-08 19:27, pirms 16 gadiem
King#23 rakstīja: Un neaizmirsti vins ir speeleejis Īslandee nerveegija un meksikaa

jā, bet piem pavičš spēlēja eirolīgā, visēji 3 minūtes un bija komandas nelīderis, to tik darija kāsolu sildija, kas labāk??? turklāt henings sevi pierādija fibā, un pēc statiem un spēles liekas ka būs viens no līderiem arī baronā

  +3 [+] [-]

, 2008-07-08 19:48, pirms 16 gadiem
keyseedee rakstīja: Hennings ar savu pieredzi Somu basketbola liiga

nu pēc video varēja spriest, ka ļoti produktīvs spēlētājs, iedzimis līderis, tāpēc tavā vietā nepārsteigtos kko te tagad muldēt. Varētu būt viens no Barona līderiem , ja Kārlis viņu pareizi izmantos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BayernM

  +2 [+] [-]

, 2008-07-08 20:12, pirms 16 gadiem
BayernM rakstīja: kad sapnjo aizver acis...bet bik nereali parspeet akademiku un dinamo...

Uzreiz var redzēt, kuru komandu tu atbalsti. Akademiks nav superklubs, turklāt komandu sastāvi vēl nav zināmi. Neviens neticēja baronu uzvarai pār Lokomotīvi, bet rezultātu mēs zinām paši. Domāju, otro vietu jāizcīna bez problēmām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-08 22:01, pirms 16 gadiem
Šinī gadā FIBA kauss un LV čempionu tituls! Tagad jāmērķē augstāk! Ceru, ka Baronam izdosies!

  -2 [+] [-]

, 2008-07-08 23:13, pirms 16 gadiem
Bardax rakstīja: Šinī gadā FIBA kauss un LV čempionu tituls! Tagad jāmērķē augstāk! Ceru, ka Baronam izdosies!


Kas latvijā ir vēl augstāk???

  -1 [+] [-]

, 2008-07-09 13:39, pirms 16 gadiem
liekas, komplektāciju vajadzētu sākt ar trenera meklēšanu.
Trenera, kurš pielāgo komandas "rokrakstu" attiecīgo spēlētāju spēcīgākajām pusēm, nevis dara to ar precizitāti otrādi: mauc tik savu basi neskatoties uz konkrēto spēlētāju spēles stilu. Nevienā komandā citā LV nav tik daudz pieņemto/atlaisto leģionāru, kā Muižnieka vadītajās komandās

Sveicieni no Portugāles! Obrigado, Kārli

  -1 [+] [-]

, 2008-07-09 14:01, pirms 16 gadiem
KKeda rakstīja: Nevienā komandā citā LV nav tik daudz pieņemto/atlaisto leģionāru, kā Muižnieka vadītajās komandās

Ko nu tu lej, pagājušo gadu Muižnieka izvēlētie leģionāri bija labāki par ASK un Ventspils, kuri pat sezonas beigās, pusfinālā, atlaida vienu savu melnīti.

     [+] [-]

, 2008-07-09 16:01, pirms 16 gadiem
@AGM
pārlasi, ja nepieciešams vairākkārt, ko rakstīju un ko Tu citēji.

Es nerakstu par labiem/sliktiem, īsiem/gariem utt. Rakstu par to cik (skaitu) leģionārus Muižnieks izmēģina sezonas gaitā